Gårdagen bjöd på många goda stunder. Började morgonen som alla andra med att städa helt enkelt, sen blev det precis som dom flestas frukost vilket till sin tur ledde till Lunch.
Tog en promenad till stranden och sedan hem för att baka en blåbärspaj. Vilket visade sig vara en dold talang eller bara jävla tur, det är något man får fundera över..hur som helst den här dagen däremot har varit segare, försöker sälja min dator då jag börjar tröttna ganska så mycket på den men vi får se vad som händer! Simma lugnt alla andra små stads fiskar.

Likes

Comments

I bland så funderar jag på vad fan som verkligen händer med en del människor, vad är det som slår fel uppe i huvudet på dom? Visst kan man skylla på drogerna som dom trycker i sig men är övertygad på att i det här läget ( dom personer som jag tänker på ) inte har den delen att lägga sin värdelösa skuld på.
Det måste tydligen vara otroligt underhållande att förstöra för andra människor, men ja det är ju klart då deras egna små sketna liv inte är så mycket att skryta över, så klart att man vill skryta över att man förstört för en annan personen, kanske för att att verka bättre själv? men vad vet jag, jag är ju bara en av alla drogfria idioter som är otroligt tråkig för att jag väljer andra saker i min vardag, hopplösa människor, jag sörjer för er lika mycket som jag sörjer för att era kraftiga försök att trycka ner mig inte fungerar som ni tänker. Envisa människor som tappat sig själv för länge sen...jag sörjer för era försvunna själar som troligtvis sitter fast i ett liten skogsgränd där ni tog eran första lina.

Likes

Comments