På onsdagen mötte jag upp Alisa i centrum och vi gick tillsammans och handlade lite gott och en flaska vin. Sedan satt vi oss på en filt i Esplanaden och bara pratade om allt möjligt och tittade på de andra människor som satt där. Vädret var helt perfekt och det kändes som hela Helsingfors var ute. Älskar såna dagar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

På lördagen mådde jag direkt mycket bättre. Började dagen med banan plättar och mimosa tillsammans med mamma och senare på dagen kom kompisarna efter mig och vi körde till Ekenäs för att fira midsommar. Vi firade på Max stuga i Skåldö och det var så kiva att ändå få fira en ordentlig midsommar. Där grillades, spelades spel, beerpong, badade bastu och simmade. Helt så som midsommaren skall vara enligt mig. Jag lagade även en midsommarkrans åt mig för första gången, dock blev den inte så hemskt lyckad haha.
Resten av kvällen får dock 10/10.

Tog alldeles för lite bilder men det tyder väl bara på att man har haft det roligt.

Likes

Comments

Påtal om att vi är utspridda så är det ju extra synd när min Karin har förflyttat sig extra långt bort och spenderar hela sommaren i Spanien där hon jobbar som simlärare. Synd att vi alltid missar varandra på sommrarna men på hösten gäller det igen med Larre & Karre äventyr!

Här är några bilder från en spontan utekväll vi hann få innan hon flög iväg mot egna äventyr.

Kvällen innan hon flög iväg sågs vi också och då tog vi det bara lungt, sprang omkring på stan och missade varenda buss och spårvagn vi skulle ta haha. Sen ville vi bara sitta och ta det lungt och bestämde oss för att sitta vid Töölö viken och bara prata om allt mellan himmel och jord.
Följande dag förde jag henne till flygfälte där vi åt morgonmål tillsammans innan vi kramades hejdå.

Likes

Comments

Planen var att kasta in lite längre inlägg från kvällar med lite mera bilder så som TLK's årsfest, pampas och vappen. Men tyvärr ville telefonen inte samarbeta så det får bli till en gång då jag har tillgång till dator.

Istället kan jag dela med bilder från en kväll jag hade med mina fina socionom flickor några månader sen.
Vi samlades alla hemma hos Anni i Töölö och åt god tapas, goda drinkar och hade bra disskusioner och skvaller.
Saknar dem nog under sommaren då alla är utspridda.

Fin kväll var det iallafall!

Likes

Comments

Tänkte ge bloggandet en ny chans (igen).
Idag är det midsommar, som är min absoluta favorit dag på sommaren men tyvärr så har jag feber så bestämde mig för att inte fira idag för att eventuellt orka imorgon. Det känns väldigt konstigt att inte fira då vi alltid samma gäng som firar tillsammans och har gjort det i många år nu. Sjukt synd men ibland måste man helr enkelt vila.

Eftersom jag är sjuk och inte vill vara ensam åkte jag förstås till mamma som är så söt och sköter om mig, så nu har jag all tid i världen och tänkte då uppdatera bloggen. Men eftersom det har gått så lång tid igen så får det bli några små bilder från våren och sommaren, så här kommer de:

Likes

Comments

Idag är det fastlagstisdag så hoppas alla firar de med en bulle eller skumppa flaska!

Skulle själv gärna ha spenderat dagen i Brunnsparken med halaren på bland kompisar och alla andra studeranden i Helsingfors men istället spenderade jag den på praktikplatsen tidigare idag och nu i Westend med favorit bebisarna, så inte så dåligt de heller.

Hann dock därför tyvärr inte heller på after-pulkka på corhuset iår, men tänkte möta upp några vänner innan de drar vidare på mera festligheter senare ikväll.

Likes

Comments

Förra helgen var också fullt med program.
Halva fredagen spenderades hos Lina med god mat, mysiga disney filmer och att sy halare.
Har ÄNTLIGEN efter ett år lärt mig hur man syr halarmärken ordentligt haha. Har varit urusel och hatat det så har alltid låtit kompisarna sy dem åt mig men nu kan jag äntligen själv och tycker de är jätte kul.

Senare på kvällen drog vi till Busholmen på Alex inflyttningsfest tillsammans med Sabbe.
När de andra skulle vidare ut åkte vi till Kim och chillare där. Jag gick hem tidigt eftersom jag sen skulle på praktik på lördagen.

Ja lördagen började då med praktik, är på äldreboende och gillar det massor! Trodde inte alls det skulle vara min grej men alla som jobbar där och alla boende är så härliga så jag trivs super bra.

Efter praktiken kom Lina och Max och hämta mig och vi drog vidare till nästa inflyttningsfest, nämligen Sofia och Basses.
De har flyttat till en super fin lägenhet i Mattby och inflyttningfesten var mer än rolig!
Igen när de andra drog vidare till baren gick ett annat gäng av oss till Lina och hängde där.
Super lyckad kväll!

Likes

Comments

På torsdagen var det igen dags för ett av de roligaste evenemangen nämligen metrostyle!
Vi var samma lag som förra året fast utan Sara som tyvärr blev sjuk. Men oj så lyckad kväll!

Efterfesten på BK var lite tråkig enligt mig men själva evenemanget var annars en success!

Likes

Comments

Okej då var de dags att börja blogga igen.
Har äntligen fått lite plats på telefonen så kan ta bilder igen, vilket har varit den största orsaken varför jag slutade blogga.
Har saknat jätte mycket att kolla tillbaka på gamla inlägg och minnen så är glad att jag ska börja me det igen!

Här tänkte jag nu också kasta in lite bilder av de jag har gjort på senaste tid.

Där fick nu en ordentlig bildbomb av mina senaste månaderna. Märker nu att nästan alla bilder är fest bilder haha, det är väl då man fotar mest men jo det har nog blivit en heldel fester som bland annat askens silliz, glöggrundan, pappa betalar sitz, ursäkta jag är sen sitz, självständighets sitz, nyårs sitz, emma gaala osvosv, listan är lång men har umgåts med ljuvliga människorna så kan inte klaga!

Förhoppningsvis blir det bättre bloggning från och med nu när jag äntligen kan dela med mig lite bilder!

Likes

Comments

Har visst glömt att jag har haft denna blogg så nu efter x antal klagomål från kompisarna blir det väl att slänga in lite inlägg. Det är tyvärr helt omöjligt för mig att skriva allt jag har gjort sedan jag senast bloggade så tänkte bara slänga in lite bilder från de senaste veckorna!

Min telefon stärvar så jag får inte alla bilder + att alla kom i fel ordning men där har ni iaf lite bilder av det jag har sysslat med!

Likes

Comments