Hej, jag kommer sluta blogga här och nu, jag orkar inte, livet är för kämpigt. Men tack för denhär tiden!


 

 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej! Idag träffade jag först Madde och efter det träffade jag Sofie. Jag och Sofie bytte julklappar, jag fick ett jättesnyggt linne från bikbok som jag tittat på hur länge som helst! Jag är jättemegaförskyld så jag ska gå och lägga mig nu. Imorgon kommer min kompis Albin hit och ska sova här i några dagar, det ska bli superkul så jag måste bli frisk!

-gammal bild

Likes

Comments

Jag beställde ju 3 tröjor från kandeeshop och nu har de kommit! Alla tre är oversize men fortfarande snygga!
Likes

Comments

Jag måste verkligen bryta min 'livsstil' nu och göra något på dagarna, så jag ska gå och ta en dusch nu och sen går jag en promenad så få vi se om jag hittar på något sen!

Likes

Comments

Hej! Jag har kommit in i någon fas där jag knappt sover på nätterna och jag gör ingenting på dagarna. Varför jag inte sover är för att jag inte kan, jag har svårt att somna och brukar inte somna förens vid halv 6 på morgonen. När jag väl somnar sover jag till 1 ungefär, då äter jag frukost och sen lägger jag mig i sängen igen. Jag måste sluta med dethär!

Likes

Comments

Jag skulle kunna göra ett långt inlägg om vad som hänt varje månad osv men jag minns inte vad som hänt varje månad och så. Det här året har väl varit ungefär som alla andra år, jag hade en bra sommar och jag har fått nya kompisar. Jag har även förlorat vänner. Men det är väl så livet är. Jag har haft en helvetes-höst där jag mått mycket dåligt av många anledningar men jag vill inte berätta det på bloggen, för det angår bara mig. Jag försöker se framåt och jag får hjälp av vänner och familj. Just nu hoppas jag bara att allt ordnar sig och att 2013 blir ett toppenår!

Det största som har hänt under mitt 2012 är väl att jag har blivit brunett och att jag slutat spela innebandy.

Här under kommer lite bilder från året. 

Likes

Comments