Header

Hej mina läsare i dag så gjorde jag klart sist videon av frågor jag hade fått av min lillasyster @Petrakristina det tog ett tag att göra dem för att redigerings programmet har krasat några gånger för mig och så har jag jobbat en del men nu är den klar.

så nu känner jag mig helt redo för att dra till Piteå på en kusinträff/släktträff det är pappas kusiner.

ni får ha det så bar så hörs vi nån gång i framtiden

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla läsare i går var jag till Piteå havsbad och såg på när per Gessle spelade det. Min sambo @MissRyytty fick händer i ansiktet och hopad på fötterna flera gånger av samma person framför oss personen hade mest utrymme av alla runt omkring. Jag fick nästan gå där i från innan det hade ens börjat för en började röka framför mig jag fick huvudvärk och lite tungt och andas det var inte så roligt. Ut över det var det en bra konsert hade mycket roligt under spelningen kände jag inte av att jag var trött.

Jag var chaufför i går och kände mig trött men det var bara jag som kunde köra för att sambon har inte körkort och de andra två hade druckit. I början gick det lättare att köra men en efter en bit så började det andra i bilen somnade till slut var det bara jag vaken och bilen har ingen fungerande radio i sig. Så det blev tungt att köra utan nästa nåt ljud alls fick lite musik av sambons telefon min telefon hade nästan slut slut ström och sambons telefon har inte nå bra hög talare. Men vi kom fram till stugan i Älvsbyn.

Om nån av er som läser detta var där så kommentarer vad ni tyckte om konserten och vilken låt ni tyckt var bäst för mig står det mellan sommartider, gå & ficka, Här kommer alla känslorna (på en och samma gång). Den Som var med mi tyckte nästa samma men det tyckte också om juni, juli, Augusti.

Fins mycket mer att skriva men nu är Mit huvud tröt på att skriva så ni får ha en mycket bra dag. Om nån av er som läser detta var där så kommentera vad ni tyckte om konserten och vilken låt ni tyckte var bäst under denna spela.

Likes

Comments

Sitter nu vid en eld och njuter med sambon har grillat marshmallows. Ska i morgon till Piteå havsbad och se på per Gessle som ska spela där. Har blivit med på det med en baktanke att jag ska vara chaufför.

Har ingen bra grillplats så det blev klotgrilen

Likes

Comments

I dag när man jobbade hade man inte så fint väder hade i dag viljat jobba inne så man inte hade blivit så blöt men ettag efter lunch så slutade det regna och nu när man kom hem började solen lysa.

Jag hopas att ni andra har bettre väder en det jag har haft på morgonen.

Jag hoppas att ni har en bra dag, så hörs vi i framtiden.

Bilden tog jag när vi hade ficka rast där vid nio tiden i björsbyn.

Likes

Comments

I dag ska jag med min sambo @MissRyytty och min lillasyster @Petrakristina på hamnfestivalen i Luleå ska bli riktigt roligt.

Ni får ha en bra dag så ser jag om jag skriver något i kväll eller i morgon hur kvällen har varit

På bilden är det jag och sambon @MissRyytty när vi väntar på busen för att fara in till hamnfestivalen

Likes

Comments

Hej det var ett tag sen men i dag har jag gjort klart en av två videor till min lillasyster @Petrakristina som hon la in i dropboxen för nån dag sen. Nu har jag inte lika mycket tid till att redigera videor som jag hade när jag var arbetslös så ni för ha en förståelse att det tar lite längre tid från min sida nu för tiden.

den videon jag redigerade nu hade hon spelat in på midsommar när hon sminkade sig för midsommar den var ca 25min när jag fick den men jag kortade ner den till ca 16min genom ändra bild hastigheten på visa delar av videon jag har satt i ena hörnet hur mycket snabbare videon är i dem delarna jag har ändrat på. sedan var jag tvungen att vrida bilden mitt i allt för att hon valde att vrida kameran i slutet av videon och i slutet som vanligt en liten text.

det var allt jag hade att skriva nu så god natt så hörs vi i framtiden😃

Likes

Comments

I dag tar min underbara sambo studenten. Vad jag är glad för att han har kämpat sig igenom studierna, med bra betyg. Hon har också börjat blogga här hon heter @MissRyytty

Ni får ha en bra dag 😀

Likes

Comments

Hej mina läsare i natt har jag knappt sovit för att jag har svettas hela natten 🤒☹️har feber och hosta får hopas att man är frisk till på måndag så man kan gå till sista praktik veckan.

jag har en under bar sambo som har gjort nypon sopa åt mig innan hon gick till skolan och diskat.

Nu ska jag se serier och vila jag blir inte förvånad om jag somnar till serien är så tröt.

Ni för ha det så bra och hålla er friska inte kul att ligga hemma.

Likes

Comments

Hej mina läsare i dag på praktiken och skulle last ett släp med matjord men inte hela släpet, nu kom gammal Kunskap till nytta som pappa hade lär mig hur man ska he fast lasten på ett bra sätt utan att det blåser i väg tack pappa det gjorde jobbet mycket snabbare och lättare.

Ni får ha det så bra😃

Bilden är från en Anan dag tog ingen bild i dag

Likes

Comments

Hej denna dag har varit rolig men mycket svettigt och tungt så nu blir det bara ett snabbt inlägg sedan blir det att ta sig en dusch.

Ha en bra dag😃

Dagens lunch.

Buffe på Gyllene kronan i Luleå

Likes

Comments