Är så sjukt less på att vara singel nu.. Finns det någon vettig tjej där ute som kan vara ärligt och inte driva med en... hör gärna av er.! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tänkte köra en nystart på bloggen nu..  Följ den , Dela den , Kommentera! 

Jag sak skriva och göra inlägg om min väg genom all träning för att bli en Runningback i Amerikansk Fotboll. Kommer bli en tuff resa med mycket kämpande och smärta. Bara att bita ihop. 

Sen emellanåt så kanske jag kan slänga upp nå sjuka videos på när jag och polaren hittar på sjuka saker och utmanar varandra. Så missa inte denna blogg.. Ska försöka fixa fram lite tävlingar oxå. 

Så vi ses här på bloggen! Se ya! 

Likes

Comments

Nu sitter jag här hos Marcus och kollar Sverige vs Schweiz efter andra perioden står det 0-0. Tycker machen är slö och långsam än så länge. Dax att sätta dit 1-0 nu. Kan tillägga att henke lundqvist storspelar i kassen.

Likes

Comments

då sitter jag på casino cosmppol i götebprg igen.. dax för lite poker lir.. kommer bli skojj.

Likes

Comments

nu är de dax för ner släpp. mat och öl me bra folk kan de bli bättre?? Hejja Sverige!!

Likes

Comments

körde nyss ett gympass .. de var nognde tyngsta jag gjort i mitt liv. fy fan. har ingen power i kroppen. bara att hålla i.. och forsätta gymma och träna å inte ge upp.

☆bild från i sommras☆

Likes

Comments

Nu sitter jag å kolla på OS, curling är de som visas på TV nu. hyffst lesss man kommer vsra efter all detta winter os. Ikväll spelar tre kronor sin första match i detta OS i Sochi 2014. Dax för en lången inför ikväll..

Jag tippsar att tippa på Sverige i dagens match. Det är en hård match, svår spelad men med bra odds. Jag spikar Sverige! men de ska tillkomma någon match till te detta tips. återkommer med detta.!

Likes

Comments

Jag fick 11 av 13 rätt på europa tipset idag. Rätt bra att ha rätt på så många matcher av 13 st. inte många som klarar av det. Jag har fått 13 av 13 en enda gång i mitt liv. It's hard!

Jag tänkte börja lägga ut en rad lite då och då som jag spelar på. Kommer spela på Lången-Europatipset-Stryktipset kanake blir en och annan Mix och Bomben någong gång. så se till att följa min blogg nu så du inte missar allt nice som händer här.

Imorgon börjar jag filma lite me. Blir någon kortis här och där nu tills jag får ett vettigt mattrial att göra en 10-15 minuters film på. Så kommentera vad jag ska filma nu. Vad ska jag göra? Kommentera!!! ☆

Likes

Comments

Funderar på att börja filma lite sjuka saker. Typ sånt ja gör på vardagen och massa andra sjuka thing.. kom gärna med förslag på vad jag ska göra.. vad vill ni se?

btv. de är hårt att supa med mig... av någon anledning däckar folk. haha

Likes

Comments