Vi ska ha bröllop i sommar❤️

I sommar blir det bröllop. Det är inte mitt bröllop för jag är redan gift och nöjd med livet. Däremot ska min äldsta dotter gifta sig och bröllopsmiddagen ska vara här hos oss på gården. Det blir ett gardenparty med inslag av det som vi odlar här. Bland annat ska bordsdekorationerna komma från de sommarblommor som jag förkultiverar. I odlingslådorna står det zinnia, rosenskära, sommarflox, rudbeckia, lejongap, rosa sommarmalva och massa annat. De ska gifta sig i slutet på juli och då kommer ju alla perenner stå i full blom också. Det blir bara att välja och vraka.

Det är roligt att vara en del av deras planering. Klänningen är klar och hon har bokat frisören. Maten är under planering och de har kontakt med kyrkan där de ska ha själva vigseln. Än är det lite oklart hur det kommer se ut med covid och vilka restriktioner som kommer gälla i slutet på juli. Covid och vädret rår vi inte över.

Så fort tillfälle ges ska jag försöka få ner min dotter till en blomsterbutik för att titta på blommor och beställa brudbukett. När hon gjort det är de stora delarna av bröllopet igång. Det kommer bli en hektisk vecka innan själva vigseln men med god planering och många frivilliga så hoppas jag att det kommer gå som på räls alltihop.
Det har varit så mycket planering för hennes del att jag har inte hunnit börja kika på kläder åt mig själv än. Först funderade jag på ett par blå culottebyxor och en vit blus. Men man ska ju inte bära svart eller vitt på bröllop. Mannen tycker att jag är fin i klänning och förordar det. Jag är sugen på något lätt och somrigt i gult eller grönt. Det är tur jag ändå har lite tid på mig.

Hoppas ni alla får en fin dag 🌱

Gillar

Kommentarer