SĂ„nt som jag gillar đŸ’„

För en mÄnad sen fyllde jag Är. Det blev inte sÄ som jag hade tÀnkt. Jag kunde inte ha min familj pÄ besök för viruset satte stopp för det. Det gjorde egentligen inget, allas hÀlsa gÄr före allt annat. Men visst kÀndes det konstigt.
För nÄgra dagar sen kom en försenad födelsedagspresent.

Jag blev jÀtteglad! Jag Àlskar Rituals och doften Hamam mest av allt. Och för att förtydliga sÄ fÄr jag inte betalt för att skriva detta.
Jag har hypothyreos och det innebÀr att min hud alltid Àr torr, mitt hÄr blir torrt och jag tappar stora mÀngder hÄr. Det har varit jÀttesvÄrt för mig att hitta hud och hÄrvÄrd som fungerar för mig och som samtidigt doftar gott. Jag Àr ju som ni redan vet galen i sÄdant som doftar. Rituals har flera duscholjor med doft och de har bodyscrubs med oljor som ligger kvar pÄ huden efter duschen och som masseras in tillsammans med bodybutter.

I det lilla setet som jag fick i present fanns ett hÄrschampo och det verkar som att Àven det funkar för mig sÄ nu har jag faktiskt bestÀllt bÄde schampo och balsam.
Jag vet inte hur mÄnga tusen kronor som jag lagt ut pÄ hudvÄrd, kroppsvÄrd och hÄrvÄrd som inte fungerat för mig. Det vanligaste problemet har varit att jag blivit Ànnu torrare av produkterna. Det hÀr fungerar för mig men det betyder inte automatiskt att det fungerar för dig.
För oss som lider av hypothyreos Ă€r det viktigt att hitta produkter som fungerar och det Ă€r Ă€rligt inte lĂ€tt. NĂ€r jag har hittat nĂ„got som fungerat sĂ„ har jag hĂ„llit fast vid det. Sen har jag inte samma mĂ€rke pĂ„ hudvĂ„rden, hĂ„rvĂ„rden och kroppsvĂ„rden. Ofta har jag fĂ„tt nöja mig med enkla produkter utan doft. Det Ă€r trĂ„kigt. Lite glamour i vardagen vill jag ju ha. Jag har Ă€ndĂ„ höga krav pĂ„ de produkter jag anvĂ€nder. De ska vara snĂ€lla mot hud eller hĂ„r, inte innehĂ„lla microplast, helst finnas som refill och vara Ă„tminstone ekologiska. Och gĂ€rna dofta gott. Det ekologiska utbudet ökar hela tiden och fler och fler produkter Ă€r veganska och det tycker jag Ă€r bra. Det ska vara bra för kroppen men samtidigt snĂ€llt mot naturen. Det gillar jag đŸŒ±#rituals #ingenmicroplat #ekologiskt #snÀlltmotnaturen

Gillar

Kommentarer