Vilket klater!

Håhåjaja, vilket klater! Dryg kväll igår....först for jag ut och provsprang dom nya Adidasskorna som jag valde att behålla från Sportamore (gjorde en beställning därifrån med fem par skor i hopp om att hitta ett par som fungerar) Men, skorna fungerade exakt lika dåligt som i Lördags när jag testade dom....nu har jag gett dom två chanser och dom är till och med sämre än mina andra nya som också är bajskorv! Summan av detta är att jag har två splirrans nya löparskor och ändå inga som är bra!! Morr....😡Harne bli dyrt de!

Sen blev det till att älga iväg upp till Byvattnet och kolla läget där. Skulle försöka fixa skottkärran som är punktering på. Å det gick inte alls de! Hela däcket var ju trasigt....så det gick inte att pumpa upp nåt däck....Morr igen!!

Varför är det ALLTID punktering på skottkärror??

Och sist men inte minst när vi for hem från Byvattnet börja det varna för lite lufttryck i ett däck på bilen. Å mycket riktigt - då var det punktering på bilaset också! Morr för tredje gången 👿

Oscar är snäll och fixar allt till sin mamma. Här pumpar han däcket så vi kunde köra iväg till Hellström bil å maskin med bilen. Visst är det lustigt med nya bilar - man har inga reservdäck! Måste in på en verkstad om man råka få punktering...Så nu är jag utan bil också. En dålig kväll igår kan jag konstatera!

Ja, ja, nu jag tar en kopp rivigt kaffe och drar sedan iväg på brandutbildning i stan. Det blir nog roligare än gårdagskvällen

/Tack för mig

  • Nära Skorped

Gillar

Kommentarer