Vilken shopping!!


Oj! Vilken shopping det blev i går....... En helmysig dag i stan inkluderar både räkmackor och stora NEGERbollar!! Åsso Annica Lygdman förstås! Det gick hårt åt mitt konto igår, då det köptes skinnjackor, shorts, koftor mm mm........ Vi bar på massor med kassar innan dagen var slut. Men, vad göra när man är så gott som klädlös?? Då äre till å öppna på plånkan!! Värre var det för syrran, hon glömde ju börsen hemma, HA, HA, HA!! smart....???
Idag har vi donat med lite av varje, börjat packa husvagnen så smått inför Gulsele-trippen imorgon. Sen har vi "skördat" vinbär och rabarber. Mask har också letat, för vi hade tänkt tjyvfiska lite i ångermanälven.......
Vet ni inte vad ni ska äta till middag i morgonkväll??? Här kommer ett förslag: Gör en tacopaj!! Enkelt och gott! Åsså måste man ju dricka öl till.......

Här kommer receptet:

TACOPAJ

150 g smör
3 dl mjöl
2 msk vatten
Hacka samman allt i matberedare till en deg. Låt vila kallt en stund! Kavla ut och klä en smord pajform. Förgrädda i 10-15min i 200 grader.

500 g tacoköttfärs
1 burk het tacosås
1 burk cremé fraiche
Tomater
Riven ost
Häll tacofärsen i pajskalet, blanda ihop tacosås och cremé fraiche, bred över färsen. Täck med skivade tomater och strö över rikligt med riven ost. Skjuts in i ugnen i 200 grader i 20-30 minuter. KLART!!

Servera med sallad,  hackad lök, bananer och tacochips....OCH MASSOR MED KALL ÖL såklart!

God natt!!

Gillar

Kommentarer