Vagnen har kommit.

Idag blev en vab-dag igen. Nova fortfarande lite feber och är ganska risig i kistan....Oscar skjutsade vi i väg på Bakfickan. Sista dagen innan sommar lovet.


Mamma var snäll och tog hand om Nova en stund. Jag hade lite saker ogjorda på jobbet innan semestern. Men nu är det klart! Sen bjöd mamma på kaffe och nygräddade bullar.....Efter det for vi en sväng ner till Vika för att plantera lite. Höll på att svimma vid ratten....Det var 4 ungdomar som badade för fullt.....Hugaligen, va kallt de såg ut.

Kaben har anlänt.Vilken tur att vi fick låna den. Det går ju trögt med det egna inköpet. Jag har kommit på en ny stategi när det gäller husvagnsköpet. Vi avvaktar tills efter midsommar. Det är ju då alla Skilsmässo-Husvagnar dyker upp på blocket......Så det är bara att ha is i magen, snart dyker dröm Polaren upp och då klipper Länsman till.......Om det inte blir vi som ansköker om skilsmässa förstås!
Så här mysigt ska vi ha i midsommarhelgen....


Idag har det packats för fullt. Usch, vilka kläder och grejs det behövs för bara en helg.....Men man vill ju inte gå oklädd! Det ska va kläder för alla väder. Men det känns inte som man får nån större användning av kjolarna precis....Måste nog fara förbi Sollefteå å köpa ett par gummistövlar.....Vi ska även in på affärn med den gröna skylten. Ska köpa en muta till husvagnsutlånaren.....Sen är det all mat och alla andra godsaker som ska packas, verkar som man inte ska göra annat än att äta och dricka. Men det är ju samma som med kläderna, man vill ju inte va barskrapad när det gäller maten heller......


Oscar fortsätter sin träning inför kommande TRUBADUR uppdrag....??

God natt allihopa!

Gillar

Kommentarer

Katrin,
Kaben ser bra ut! Hoppas att ni får det trevligt! Jag har också packat en hel del... himmel va mycke som ska me, å de där kjolarna får väl följa med som sällskap... nån användning för dem får man nog inte... jag slänger nog med ett par tjocksockar också... tänk på katarren!!
www.blogger.com/profile/130404095406212504