Uppdatering..

Nu har det gått trögt med bloggen igen.....I fredags var det diverse hall jobb som skulle uträttas, (börja va mycke surr om den här hallen nu tycker jag.....)Vi hade elektrikern här så nu är strömmingen klar. Han ordnade även upp nå lyse i källarn så nu ser man vad man hämtar förnått i frysen, tyvärr ser man även hur "dyngsamt" det är överallt där nere. Måste kanske ringa den där städfirman som satt upp en skylt på affärn? Resten av helgen har spenderats mestadels på Service..... Både fredan å lördan åt familjerna Näsström ilag. En dag här och en dag hos Katrin. Trevligt!
Barnen provade Oscars ruggiga maskar på fredags kvällen. Kan ju skrämma ihjäl vem som helst....Nova blir skräckslagen varje gång....Senare på kvällen tror jag att en av maskarna satt på en vuxens huvud me..Huvva!

Julen måste va på intågande. Två juliga saker har slunkit ner i magen i helgen. Både årets Blossa glögg och en flaska Zeunerts julmust. Vad var godast?? Glöggen så klart och musten också!
Det är inte bara jag som gillar Zeunerts. Julmust är huvudfödan för alla hemtjänst kvinnor, det är därför vi jobbar så effektivt.....

Idag Söndag har det varit jobb till fyra och sen var det till att ila hem för å ta förväl av sambon som stack till Stockholm....puss å kram..

Det var allt...over and out!

Gillar

Kommentarer