Instagram @lantislygdman

Instagram lantislygdmanInstagram lantislygdmanInstagram lantislygdmanInstagram lantislygdmanInstagram lantislygdman

Turen kom å vände å försvann.....

Fredagar betyder numera inte Tacos i den här familjen.....Nej, fredagar är lika med Sotaren! För åttånde gången kom skorstensfejaren hit och provtryckte muren. Och nu jäklar har Kaikonen lyckats! Tätt var det och ingen rök så långt ögat når.....Frid och fröjd! Nu jämarn är det bara att elda. Så nu har vi det varm och skönt i huset igen utan Eons hjälp....
Här skulle man bott......Vy ifrån Oppsjön.....

Men vilken lycka varar nån längre stund..?? Idag for Robert och Oscar iväg på en skotertur mot Sollefteå. Ett helt gäng skulle åka över dit och äta pizza. Trevligt värre! Fint väder och med lite matsäck i ryggan åkte dom iväg på dagen till ära LÅNADE skotern. En Skidoo lånad av en bror längre bort i byn.....Dröjde inte lång stund förrän telefonen ringde. Ja ha! Skotern hade pajat på Oppsjön! Ibland när jag gör hemmagjord bearnesås brukar den skära sig.....vört det var de som hände med skotern också...... Jag och Nova brännde iväg och hämtade skoteråkarna. OTUR!! Man skulle ha lyssnat på Syrran......Hon har ju påpekat ett antal gånger att man ALDRIG, ALDRIG ska låna nått! Hem å hämta släpvagnen och sen bar det iväg Degersjövägen för andra gången på samma dag....Händer inte ofta! Vi baxade upp skotran och körde hem den och nu väntar det skruvning till helgen......Åh, va roligt!


Den stackars Skidoon får åka släpvagn......

Nej, nu sticker jag å jobbar.....Det kanske inbringar lite tur...Eller pengar i alla fall, för att betala skoterräkningen!

Gillar

Kommentarer

Katrin
Katrin,
Oj oj.. vilken dag, du skulle ha fått suttit i solen med oss istället. Tror inte att det är nån dyr histria - självaste TH har undersökt maskinen så det ska nog ordna sig!!
www.blogger.com/profile/130404095406212504
lantislygdman
lantislygdman,
Ja visst! Grusgropen lät mycke trevligare....Och om Mr kubb har gjort en "förbesikting" känns det säkert...
www.blogger.com/profile/063854720629162856
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229