Trasig vadmuskel

Så där ja! Då har jag deltagit i min första löpartävling som jag tyvärr blev tvungen att bryta på grund av att jag drog sönder vaden! Dynga på bröd! Och ordentlig skada blev det också...Det gör så jäkla ont!

Det kändes så bra under den tid jag deltog. Jag hade ingen smärta alls i vaden och kunde springa normalt. Jag hade lagt upp taktiken att gå ut väldigt sakta och det gick ju finfint. Hamnade långt bak i ledet och sprang i den farten till första kontrollen vid sex km. Då hade jag tröttnat på segheten och drog förbi "lemmeltåget" som stannade för att ta vätska. Nu kunde jag öka tempot och hann sen springa 1-2 kilometer - då, när jag hoppade över en sten small det till i vaden! Gjorde så jävla ont, och ingen förvarning....jag trodde ju att det skulle gå vägen när jag kunnat springa så långt utan känning.

Sen fick jag lov att halta mig fram 5 kilometer med trasig vad för att komma till nästa kontroll. Så på 13 kilometer bröt jag....bara 7 km från målet. SUCK!

Det blev till att åka hem och lägga benet i högläge.

Här var det roligare tider. 40 minuter till start och vi var på plats.

Fem minuter till start!

💪Startklar 💪

Och summan av Urskogsloppet = Ett brutet lopp, En trasig vadmuskel och skitsmutsiga skor...och en besviken Länsman! Fast egentligen kan jag inte säga att jag är besviken heller....jag visste ju om att vaden inte alls var i toppform 😁

Dom här måste till tvättmaskinen.NU


DNF - ja, det blev mitt resultat från Urskogsloppet. Enda kvinnan som bröt...

369 Damer Linda Lygdman SKORPED 2 2:07:14 Did Not Finish

Ja, ja, nu haltar jag iväg till soffan och lägger mig och surar!

/Tjing

Gillar

Kommentarer