Telia......I löööve you!

Fan, vad less jag är på Telia punkt NU! Den 23/6 ringde jag å felanmälde Eriksson-dyngan, och javisst, dom skulle direkt skicka en returpåse så jag fick skicka tillbaka den.........Har det kommit nån påse än????? Nej, såklart inte! När jag ringde igen för femtioelfte gången den 1/7 påstod killen jag talade med att "returpåsen var på väg"...... Jag tror dom ljuger!!

I alla fall, ringde jag idag igen eftersom returen inte kommit idag heller....Alltså 5 postgångsdagar efter att kill-aset påstått att den var på väg. Så nu "lovar" dom att skicka en ny på direkten......Jag behöver ju en ny mobil innan Åsele-helgen!

Gillar

Kommentarer

phernilla79,
Hur har det gått för dig? Har du fått din returpåse än? Hur länge tog det?

Jag har precis samma problem!
Jag hämtade ut min sprillans nya mobil den 31/7.
Konstaterade direkt att den inte hade någon mottagning, what so ever. Ringde efter två dagar (2/8) till Telia, o dom skulle skicka ut en returpåse...
Den hade fortfarande inte kommit fram till mig för 1½ vecka sen så jag ringde Telia igen, som tyckte det var märkligt - o dom lovade att skicka ut en ny påse igen!
Nu har det gått 1½ vecka... Har jag fått påsen? NEJ!
Ringde nu idag Telia igen (30/8) - o dom lovar återigen att skicka ut en ny påse, som ska vara framme hos mig på Tisdag den 2/9 (En hel månad efter att jag beställde påse nr 1 av 3). Det återstår ju verkligen att se...
Nåja nu fick jag iaf en månadsräkning på abonnemanget avdraget! Alltid nåt, men ändå... Vill ha en ny fungerande telefon med mottagning! Suck FELIA!
phernilla79.wordpress.com/
phernilla79,
Oj, såg nu att det var två år sen du skrev detta inlägget, trodde det var 8 juli -13, men det var ju -11... 😊
phernilla79.wordpress.com/