Sök jobb på KONSUM Skorped!!!!

Är ni ute efter ett jobb???

Nu är det sista dagarna för att söka tjänsten som säljare på Konsum här i Skorped. Själv har jag funderat i flera dagar om jag ska söka eller inte.....Att jag skulle gilla jobbet, det är jag säker på. Jag utbildade mig inom Handel och Kontor, så det var ju i den branschen jag tänkte mig arbeta en gång i tiden :-) :-)

I din roll som säljare ansvarar du för att kunderna möter en fräsch butik och ett gott värdskap från dig och övriga medarbetare. Du bidrar till att vi har effektiva rutiner och att vi säljer med lönsamhet.Som säljare arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter i butik, du arbetar även med kassaarbete och övriga förekommande arbetsuppgifter inom butiken. Som säljare krävs det att du trivs med ett omväxlande och tempofyllt arbete samt har förmåga att utveckla varuområden. Ditt sätt att vårda och exponera varorna ska inspirera och skapa matglädje hos våra kunder. Det är viktigt att du har och goda kunskaper om produkter och manuell hantering inom dagligvaruhandel. Vi tror att du som passar för tjänsten är matintresserad och har en utbildning inom området på lägst gymnasienivå.Du är lyhörd för trender i matkultur och vad som händer inom branschen och på din lokala marknad. Du trivs i och stimuleras av en händelserik vardag och har förmåga att ur det skapa en positiv arbetsmiljö. Du är drivkraftig och kommunikativ och vill samarbeta mot ett gemensamt mål för butiken.Coop Nord strävar efter att få allsidigt sammansatta personalgrupper med avseende på kön, kulturellt ursprung och ålder.Frågor, kontakta: Ingrid Van Mieghem, 0661-30017
Facklig kontakt: Handels, Maria Vängbo, 090-104054Välkommen med din ansökan och CV senast 2014-08-31 till
[email protected] eller Coop Nord, Personalavdelningen, 901 77 Umeå. Märk din ansökan ”Skorped”.Men, tjänsten är tyvärr bara en halvtid och det har jag inte riktigt råd med. He, he, he!! Ä alldeles för dyr i drift....SYND!!! (annars har jag sökt direkt :-)

 lycka till alla sökanden!!

Gillar

Kommentarer