Resegarderoben

Kuckeliku!

Uppdateringen av min resegarderob fortsätter och det tar en jäkla tid. Vad tusan ska man ha med sig på en lyxkryssning?? Tur i alla fall att det finns webb-butiker att handla i. Bekvämt att prova hemma i lugn och ro. Och eftersom jag egentligen hatar klänningar är det väldigt svårt att hitta nån som känns OK att ha på sig. Men, jag gör ett försök i alla fall.

Här kommer smakprov från det jag köpte på Nelly. Där är det typ alltid schysst REA på klänningar👍


Hahaha! Tant Linda ska ut på galej 😝Den här fick åka tillbaka till Nelly

Den här behöll jag konstigt nog....vet inte om jag kommer att använda den. Kan ju va bra på dagtid, och det billiga priset = 104 kr passade mig utmärkt.

Tacka vet jag kjol!! Den här trivdes jag mycket bättre i än klänning. Så den här ska få följa till Karibien (kolla in dom likbleka benen 😜)

Den här klänningen var svinläcker. Den här har jag kunna haft på mig "on the formal night". Men, ingen människa kan ju sprätta omkring i en sån här? OM man nu inte har tänkt att stå upp hela kvällen och typ gnaga på en salt pinne. Så tyvärr fick den här godingen åka tebaks.

Den här svarta klänningen är däremot en "keeper"! Den här ska absolut packas ner i resväskan 😍Och kolla in skorna!! Läckra som tusan, men tyvärr alldeles för osköna för en gammkärring som mig!

Sist men inte minst den vita klänningen - den har jag visat förut, men har bytt storlek.

Vad jag har förstått så är det också "a White-Party" på kryssningen, där alla som känner sig manade har vit outfit på sig, då passar den här otroligt billiga reaklänningen utmärkt 👍

I slutändan har jag alltså tre klänningar och en kjol 💃Har jag riktigt tur hinner jag kanske få ihop en resegarderob tills vi ska iväg...börjar stressa på!

/Tjingeling

Gillar

Kommentarer

Viktorhognas,
Vad fina!! 😊
nouw.com/viktorhognas
Lantislygdman
Lantislygdman,
Tack! Snart är jag redo för solsemester (y)
nouw.com/lantislygdman