ragga på bredbyn!

Kuckeliku!

Igår var jag och Nova å raggade på Bredbyn! Novas Powerskor har blivit helt utnötta och trasiga. Å vart hittar man nya?? Jo, på "Breppan" såklart. Vad enkelt och bra!

Så vi drog iväg till Skoaffär´n i Anundsjö och där fanns det minsann Powerskor i olika modeller och storlekar. Helt perfekt att kunna handla på nära håll. Snabbt och lustigt hade vi köpt ett par prima Power. Å själv stod jag och sneglade på Johnny Bulls stövlarna...Synd att jag inte hade koll på att det fanns såna godingar i Bredbyn. Jag köpte ju nya stövlar tidigare i vintras. Typiskt! Blir lite för mastigt att köpa 2 par vinterstövlar på samma säsong 😁

Fanns mycket snyggt på Skoaffär´n i Anundsjö!

Ett par såna här Johnny Bulls hade gärna fått komma i mina ägor 😍

Nova fyndade ett par Power

Den här bilden knyckte jag från Instagram. Vårnyheter som dyker upp så småningom. Jo jag tackarrrr 👍

Men, jag gick inte lottlös hem från Skoaffär´n jag heller. Nä, jag ryckte in ett par isdubbar te skorna! Hahaha, pensionärsvarning!!

Jag är ju SÅ sugen att köra löpträning utomhus, men jag äger tyvärr inga icebugs. Så jag tänkte prova snålvarianten så länge. Ska testa om det går att springa med såna här snyggingar på mina vanliga löparskor?

Meddelar resultatet så fort jag testat!

På hemvägen svängde vi in på Åkerströms och köpte lördagsgodis - å jämarn vilket folk det var där! Åkerströms verkar va värsta samlingsplatsen. Kul! Där finns ju körven, hamburgare, strips å allt möjligt att köpa. Tänk om vi haft det här i Skorped också👍

Visste ni att det fortfarande finns LAKRITSPIPOR att köpa? Säkert jättegoda om man gillar lakrits 😝

Och sist men inte minst åkte vi hem till Skorped och veckohandlade på Konsum.

/Hörs å syns

Gillar

Kommentarer