Poliskonstapeln ryter till.....

På lördagskvällen var det då dax för den årliga fotbollsmatchen, tjejerna mot killarna även här.....Vi hade toppat tjejlaget med flera superspelare. Matchen var jämn och målräkningen gick väl sådär, och att det var kolsvart ute gjorde det inte lättare direkt. Men tillslut enades vi om att det lag som gjorde nästa mål skulle bli segrare! Sagt och gjort tänkte kärringarna och tryckte dit bollen i mål. Härligt att äntligen få VINNA..
Spela fotboll var nått som det här laget inte alls var så bra på........
Här däremot snackar vi elitidrottare på hög nivå. Vi hade två killar till hjälp också, och det behövdes nog, jag tycker det ser ut som grabbarna är dom enda som har ögonen öppna.......

Efter att vi firat segern ordentligt och nattat alla barn och vissa pappor, drog ett tappert litet gäng in till stan för att kolla läget. Det var kul, väldigt intressant att sitta på en trappa och titta på allt folk som travar förbi. Vi hade väldigt skoj! Bäst av allt var att cirka hälften av alla flanörer var såna däringa Poliser som var ute och nattvandrade.....Dom hade fullt upp med att hälla ut medhavda starkdrycker för alla stackars oskyldiga, törstiga nattugglor.

Här har "Konstapel Kask" fått vittring på några ölburkar, se så bra han jobbar med öluthällningen...

"Jag vill inte förstöra stämningen, MEN, dom här tar jag och häller ut" sa Bylingen.....(eller drack han upp dom själv?) Poliskillen ville i alla fall inte vara med på en "riktig bild" Undra varför?
Efter att vi byfånar glott färdigt på alla "trendnissar" travade vi iväg hemmåt till husvagnarna och gjorde mört......

Gillar

Kommentarer