Mysigt värre!

Igår medans jag och mina arbetskamrater slavade på med stödstrumpor och grötkokning for resten av Skorpeds befolkning till Solberg och roade sig. Mosjö buss skötte transporten och sen var det slalomåkning som gällde hela dagen för de lyckligt lottade..... Vi på Service var liiiiite avundsjuka faktiskt!
Efter en hård dag i backen kom hela gänget hem och då fortsatte festligheterna hos en Sundbergsfamilj här på byn. Då fick jag också va me..:) Det var jättetrevligt...Med två specialkockar ifrån Moliden inbjudna....
Det är nått visst med karlar som grillar......Är det nått en kille klarar av är det att vända en köttbit i rättan tid. Som ni ser lyckades även dessa två herrrar galant med sitt uppdrag. Hemligheten bakom det goda köttet var apelsinmarmelad!
Det var en hel skock med gäster som skulle mumsa av alla läckerheter. Killen i grönrandig tröja har jag träffat på förut......På servicehuset, när träffpunkten hade sina glansdagar. Då var Ronnie och Göran där flera gånger och spelade skägget av gamlingarna!
Dagen till ära hade badtunnan eldats upp och barnen va inte sena att hoppa i. Men mössa är ett måste när man badar den här årstiden. Även Nova skulle ta sig ett dopp och krängde på sig sin fina rosa bikini, men när hon doppade sig ändrade hon sig tvärt. Det var alldeles för varmt för en liten tjej! Anders lovade bad en annan gång med lite mindre brasa......
Efter det misslyckade badet blev Nova på sämre humör och ville promt gå hem och så blev det, vi knallade hem och gjorde mört!
På återsende.

Gillar

Kommentarer