Kung i Baren!!

Då ä man kung, kung, kung i baren! Tjo å tjim, ALLA kan ju faktiskt sjunga med i Ugglas låtar. Å det gjorde vi för full hals på parken  igår kväll..... :) Lättsam underhållning för alla åldrar. Såg både barn och gamlingar på plats vid parkens utescen.

Kvällen började på Villagatan där vi blev bjudna på en supersmarrig fördrink. Den ska jag också försöka göra nån gång. Vit glögg var en av ingridienserna. Mums! Sen bar det iväg till Ilpadrino där det blev mat och dryck, å sen älgade vi tebaks till Villagatan.

I väntan på Ugglan satt vi ute i trädgården under ett stort äppelträd och chillade. Efter ett tag anslöt det fem personer till som var på väg mot parken. En av dom är förresten fd Skorpedsbo, eller Önskan för att vara exakt. Under-trädet-sittningen blev så trevlig att vi missade hela förbandet och det slutade med att vi fick väldigt bråttom upp till Parken. Väl framme fick vi då äntligen höra på Ugglas dängor i nån timme. Trevligt! Men, hellsprätten va HETT det var längst framme vid scenen. Svettigt ä bara förnamnet....

TILLFÄLLIGT AVBROTT  PGA barnskrik!!

Gillar

Kommentarer