Huvvaligen - det närmar sig med stormsteg....jag ska ju resa till Malmö och nu är det snart dags ✈ Troligen är det pga den stundande resan jag sover extra dåligt 😜 Att flyga är inte riktigt min grej!! Å för att ta sig till Malmö måste jag starta i Gideå och sedan byta plan på Arlanda vilket betyder två start/landningar. Gillar det INTE! Och sen ska jag ju tillbaka också....om jag överlever resan dit vill säga!

Jag tänkte åka med endast handbagage så jag köpte en påse med tillhörande småflaskor som man kan packa i. Köpt på Lyko.se. Man har ju mycket grejsmojs man vill ha med sig.

Mina nya pjucks ska definitivt med i alla fall 💪

Och idag är det måndag och jag huserar i Domsjö hela dagen

/Adjöken

Gillar

Kommentarer

Hello!

Jag är så nöjd med klippningen jag gjorde igår. Har klippt bort ca 2-3 decimeter på längden bak och fick därmed en "rak" frisyr istället för v-formad som jag haft tidigare. Nu ska jag bara slänga i en hårfärg så blir det kanon!

Både jag och Oscar klippte oss på Trudes! Det är så enkelt att leta klipptider nu för tiden när de flesta har bokadirekt system. Perfekt att snabbt kunna kolla om det finns lediga tider.

/Näpp, bäst att börja med middagen - Tjing

Gillar

Kommentarer

GOD MORGON??

Usch, vad jag har sovit dåligt i helgen. Har vaknat vid kvart över fyra både lördag och söndag å helt omöjligt att somna om....plus alla "vanliga gånger" jag vaknar på natten. Känner mig helt slut på 😝 TUR att det finns obegränsat med kaffe i alla fall. Just nu dricker jag min fjärde kopp för dagen. Mums!

Å idag är det söndag och Nova spelar två fotbollsmatcher. Först borta i Köpmanholmen på förmiddan, och sen på eftermiddagen blir det hemmamatch på Bränna! Hoppas på två vinster nu då 💪

Nu till överskriften - Jag har äntligen fått tag i ett par supersnygga vita sneakers. Har ju letat typ hela sommaren utan att hitta dom jag vill ha....Men, nu hittade jag ett par som både var billiga och snygga!

Dessa sötnosar klickade jag hem på NA-KD! Nu gäller det bara att jag törs använda dom, är ju rädd att smutsa ner dom 😁

Jo, jag tackar 👌

Och så här trevligt hade jag och Oscar igår efter att vi hade klippt oss. Lunch och fika på Café UH!

Visar upp min nya frisyr lite senare, nu måste jag älga ner i tvättstugan och starta dagens första tvättmaskin

/Over and out!

Gillar

Kommentarer