Då var jag tillbaka! Tänke att jag kunde börja blogga nu igen då jag äntligen ska flytta! Ni som tidigare har följt mig kanske har läst att mitt nästa mål var att flytta till Stockholm, men även hitta något jag vill göra.

Jag kan nu stolt säga I DID IT. Den 26:e December går flyttbilen ner mot Stockholm där jag ska plugga till Electronic Music Producer. Där kommer jag bo med min älskade bästa vän Julia. Rena rama DRÖMMEN.


Men hur kom det nu sig att det blev Electronic Music Producer? Jo, jag har ju alltid hållt på med musik, och jag älskar att producera och sjunga. Jag är väldigt rastlös av mig så jag vill göra något som jag verkligen gillar. Nu säger jag inte att detta är något jag kommer att fortsätta med i all framtid, men det är något jag brinner för. Så jag tänker göra det. Livet är tillräckligt långt till att testa på olika saker.


Här ska vi bo!


Vi har fått tag på en jättefin lägenhet centralt i Stockholm, vilket är hur underbart som helst. Det är även roligt då många av våra vänner har flyttat dit eller bor redan i stockholm. Så jag vet att vi kommer trivas otroligt bra där.

Ett citat som jag skriver rätt ofta är "Drömmar är till för att uppfyllas". Jag älskar det citatet något otroligt då jag försöker följa det själv. Det är så kul hur man bara kan bestämma sig för något och sedan se att man faktiskt kan klara det det.


Nu ska jag som sagt iväg på nya äventyr. Först var det några månader på SVT, sedan en rush på modellkarriären, och sedan Grabbarna Grus på Rhodos.

Nu kör vi Electronic Music Producer i Stockholm.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments