Så sjukt snygga klänningar. Bubbleroom har så bra priser också, tryck på bilderna på vänstra sidan för att komma till just den klänningen. Rocka en snygg klänning på nyårsafton, eller varför inte bara till en fest? Kolla in bubbleroom!

Likes

Comments

Just nu sitter jag på biblioteket och kollar på när denna snyggingen pluggar. Snart ska jag på möte på CUL och prata med en syv, för eventuellt plugga upp min matte till 2b i vår!

Likes

Comments

Min kära balklänning, jag känner att det är dags att sälja den.. Men Gud vad det stretar imot! Men jag menar, när ska jag använda den igen? Bättre att någon annan får chansen att bära den, än att den bara hänger och dammar.. Vill verkligen inte! Ni vet när man hittar ett klädesplagg, och så sitter den som om den var sydd för just dig? Exakt så var min klänning. Bästa köpet någonsin! Snart är det 97:ornas tur att ha denna fantastiska helg, och jag kan bara säga att ni har något att se fram imot!

Likes

Comments

Idag har vi lucior blivit presenterade för stan och det var riktigt roligt! Så härligt gäng tjejer och jag tror att vi kommer ha dunder kul tillsammans. Vi fick även schemat för när och hur mycket vi ska lussa, och jag kan bara säga att det bli ett fullspäckat schema!! På torsdag utses den riktiga lucian, så nu håller vi tummarna.

Ikväll är det ju första advent somsagt och då har vi myst till det lite extra med glögg och saffrans kaka! Så mumsigt.

Kram!

Likes

Comments

Farligt morgontrött idag måste jag säga.. Vi somnade runt halvfyra igår, men jag kan ju bara säga att vi var glada att vi gjorde det ändå! För vi fick ihop en del. Halv två ska jag till lucian och så ikväll är det julmarknad på stan! Nu ska jag äta en god frukost.

Kram!

Likes

Comments

Ikväll är jag och Mattias ute och kör folk från krog osv. Lite kul ändå måste jag säga! Just nu sitter vi och väntar på lite folk som behöver skjuts hem, men efter det blir det nog sängen! Imorgon har vi något med lucian där vi ska "visa upp oss" vilka vi är osv. Spännande! Kommer mer om det imorgon.

Kram!​

Likes

Comments