Då var jag tillbaka! Tänke att jag kunde börja blogga nu igen då jag äntligen ska flytta! Ni som tidigare har följt mig kanske har läst att mitt nästa mål var att flytta till Stockholm, men även hitta något jag vill göra.

Jag kan nu stolt säga I DID IT. Den 26:e December går flyttbilen ner mot Stockholm där jag ska plugga till Electronic Music Producer. Där kommer jag bo med min älskade bästa vän Julia. Rena rama DRÖMMEN.


Men hur kom det nu sig att det blev Electronic Music Producer? Jo, jag har ju alltid hållt på med musik, och jag älskar att producera och sjunga. Jag är väldigt rastlös av mig så jag vill göra något som jag verkligen gillar. Nu säger jag inte att detta är något jag kommer att fortsätta med i all framtid, men det är något jag brinner för. Så jag tänker göra det. Livet är tillräckligt långt till att testa på olika saker.


Här ska vi bo!


Vi har fått tag på en jättefin lägenhet centralt i Stockholm, vilket är hur underbart som helst. Det är även roligt då många av våra vänner har flyttat dit eller bor redan i stockholm. Så jag vet att vi kommer trivas otroligt bra där.

Ett citat som jag skriver rätt ofta är "Drömmar är till för att uppfyllas". Jag älskar det citatet något otroligt då jag försöker följa det själv. Det är så kul hur man bara kan bestämma sig för något och sedan se att man faktiskt kan klara det det.


Nu ska jag som sagt iväg på nya äventyr. Först var det några månader på SVT, sedan en rush på modellkarriären, och sedan Grabbarna Grus på Rhodos.

Nu kör vi Electronic Music Producer i Stockholm.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är jag som sagt hemma från Rhodos igen! Vilket är väldigt blandade känslor.. Jag ångrar inte att jag åkte, men jag hade gjort vad som helst för att få kunna hälsa på alla jag jobbat med osv igen. Detta var den roligaste sommaren jag varit med om, och jag har träffat de underbaraste människorna du kan tänka dig.

Vad gör jag nu då? Bra fråga. Nått jag vill är nog att flytta till Stockholm och göra något jag älskar. Jag vill söka till olika modellagenturer och hitta något roligt jobb jag trivs med, tex klädesbutik!
När kan jag inte säga, men det är något jag absolut vill. Innan jag åkte till Rhodos så sa jag att jag ville jobba utomlands, så jag tog tag i det och sökte och bara åkte! Det går ju om man vill, så får väl ta tag i detta med✨
Här är lite bilder från de senaste dagarna, du kan även hitta dom på min instagram: lannerhjelm

Likes

Comments

Likes

Comments

Snart har jag varit här i 6 veckor! Sjukt vad fort tiden går.. Snacka om att jag bara njuter och har kul! Här vill jag stanna, för bättre plats och människor kan man ju inte hitta. Här är en liten blandning av bilder från den senaste tiden, jag har inte tagit så många.. Men det är vad jag har att bjuds på denna gång🎉

Likes

Comments

Här kommer en liten Fotobomb från de senaste dagarna! Grymt roliga dagar måste jag säga. Våra första event blev dunder bra, och lyckade🎉 Idag var några från crewet på bio och här i Grekland har man tydligen en paus mitt i filmen? Rökpaus.. Hahah

Nu sitter vi och svullar pizza framför Eurovision på en resturang, men efter det blir det nog läggdags👌🏼

Likes

Comments

Nu de senaste dagarna har säljandet av biljetter varit i full gång, och shit va kul det är! Är det något jag älskar så är det att vara social med folk, så detta passar mig perfekt🎉 På torsdag är vårat första event och då är temat Traffic Light🚦 Och på fredag har vi Ladiesnight👑 Så sjukt taggad!!

Likes

Comments

Denna dag har varit grym, en riktigt händelserik dag! Den började med ett möte inför kommande jobbvecka, sedan köpte alla något att äta. Vi tog grabbarna grus bilen och drog och spelade volleyboll! Nu har vi precis kommit hem från gymmet där det va sjukaste utsikten mot havet. Nu ska vi äta något gott och bara ta det lugnt🌴

Likes

Comments

Bästa stället med bästa människorna. Nu har jag varit här i 6 dagar och alla är redan tighta! Ser fram imot mycket roligheter denna sommar med dessa sköningar och massa fler👏🏼

Likes

Comments