Nu har vi kommit till en ö där det går hjortar lösa överallt! Igår var vi uppe på ett berg, idag har vi varit på ett akvarium, käkat sushi och nu ska vi ta bussen till campingen, ikväll är det någon slags fest här på ön, imorgon åker hälften av gruppen till värdfamiljer och de andra åker till en te-farm, sen på torsdag så åker vi till flygplatsen och ses hemma! 😘

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Med tanke på internet här så har jag inte kunnat uppdatera! Men nu har ja internet en liten stund! På lägret har vi besökt en bambuskog, vart på ceremoni, åkt solenergidriven trehjuling, snygga Jacob fick bli modell på den bilden, vi besökte även Hiroshima, de fyra senaste dagarna har vi gått upp kl 04:00 för att hämta frukost och hinna äta innan bussen!

Igår var det avslutningsceremoni med fyrverkerier och annat! Idag har vi städat av vårat område och flera har redan lämnat lägret! Finnarna kom och sov på vårat område en stund för att vänta på Hedvig! Imorgon drar vi till en ö där vi får bada lagligt och de finns hjortar som äter allt de hittar! Sedan så drar vi vidare till en te-farm och sista natten ska jag och hälften av gruppen sova hos en japansk familj! Sen lämnar vi japan!😉 vet inte om det här är sista gången jag har internet, isåfall hörs vi hemma! 😉

Likes

Comments

Vi var på Tokyo skytree!

Vi flyttade vidare till royal hotel i Nagahama utanför Kyoto!

Och idag var vi på ett palats i Kyoto och sedan nu på kvällen så har några av oss varit och kört karaoke på hotellet!

Likes

Comments

Det var gårdagen på en fiskmarknad, trängas på tåg, shoppa i elektronikhuset på 8 våningar och bara va i Tokyo!

Idag flyttade vi till ett ställe närmre Tokyo och "sängarna" här är typ som att sova rakt på golvet, men iallafall, när vi fick tid att äta i våra smågrupper så hittade vi ett "zoo" där det var massor djur som gick runt lösa, vi hittade ett frukostställe som vi ska äta på imorgon och åt väldigt god middag! Sedan var vi och shoppade i Shibuya!

Likes

Comments

Här kommer jag att lägga ut Bilder ifrån mina resor och andra roliga saker! Det kommer bland annat komma bilder ifrån Japan!

Likes

Comments