Lørdagsmorgen

God morgen! Når plutselig en alarm ringer kl 0630 en lørdagsmorgen når man kan sove lenge.. vel,mor i huset klarer ikke å sovne igjen etter å ha blitt vektket Så da er det bare å stå opp. Tenne noen lys,lage seg god frokost & reflektere over ting i ro & stillhet til resten av huset våkner.

Nå er vi snart i midt av september og for min del er det veldig naturlig å begynne å tenke på desember måneden og jula. Mye pga jeg ønsker å bruke desember til koselige ting med familie og ikke stresse rundt etter å handle gaver til alle sammen. Jeg ønsker mest kos,minst stress i julemåneden.

Når starter du med disse forberedelsene ?

Noen bilder fra uken som har gått. Ute har det vært dager med regn,noen som gir håret mitt krøller. Rart det der hvordan man forandrer seg iløpet av årenes løp. Før var håret mitt helt slett. Ikke nå lenger. Jeg har fotografert i bryllup. Et lite,intimt bryllup som jeg skulle dokumentere. Jeg har også fått avgårde bilder fra 6 mnd fotografering på to små jenter . Utrolig koselig å sitte å redigere bildene. Men man bruker mye tid,det skal være sikkert å vist.

Nå skal jeg ta meg en kikke runde her i blogglandia. Se hva dere har gjort den siste uken.

Njut dagen alle som titter innom

Klem C

Klem Christina

Liker

Kommentarer

Dagsvermer
Dagsvermer,
Så koselig med en rolig start på dagen. Håper resten blir fin. 💜 Har begynt å tenke på desember og allerede kjøpt litt gaver jeg også. I år skal jeg være tidlig ute. Men det sier jeg hvert år. 🙈nouw.com/dagsvermer
Landligelykke
Landligelykke,
Tusen takk <3 Ja,det er godt med en rolig start. Nå har jeg akkurat vært en time ute med hunden vår. Kjempe deilig høstvær her. Høsten er jo så vakker. Det er en slik en god føelse å være tidlig ute med gavene. Digg,rettere sakt! Nyt dagen 😉nouw.com/landligelykke
tonevinningland
tonevinningland,
Landligelykke
Landligelykke,
God morgen 😊
nouw.com/landligelykke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229