Litt av vår August ♥

Tenk at vi leser 1. september på vår kalender idag . Hvor ble sommeren og ikke minst august av ? Vel,jeg føler vi har fått gjort ganske mye denne måneden her hjemme. Å det er godt .

1. Meg i min gule regnjakke. Den har blitt brukt mye denne måneden. Det har vært vått her nord. Akkurat i dag,starten på en nu måned er det sol ute. Men varmer er nok ikke her lenger.

2. Kafèkos med venninner. Iløpet av sommeren og ferien har det blitt lite venninnetid og mye familietid. Da er det veldig kos å dra på kafè og skravle timene ut. Og selvfølgelig spise god mat.

3. Tur ut på fjellet sammen med familien min. En utrolig fin tur. Litt vind på toppen,men alt i alt er kjempe fin & koselig tur.

4 .Rosebuskene mine har gitt meg mange nydelige syn & vakre dufter iløpet av den siste sommer måneden.

5. Storebror har flyttet en etasje ned ,vi har pusset opp det rommet som var gjesterom. Det er nå ferdig og han har flyttet ned. Fornøyd tror jeg han ble.

6. Under trappen i 2.etasjen har vi bare hatt et lekerom. Nå er barna så store at de ikke trenger å ha så mye leker nede i nærheten av stuen. så vi pusset opp dette rommet og ordnet en bod der. Det ble så bra!

7. Med hverdagen kommer brødbaking, Og der kom jeg på det,iløpet av helgen må jeg bake nye 8 brød.

8. Med at Storebror flyttet ned,gjorde det slik at storesøster kunne få gamle rommet hans og jentene trenger ikke dele rom lenger. Det var ikke helt jentete fra før av,så nå er det malet og tapesert slik at det er ei prinsesse verdig. Ble kjempe fint!!

9. Bilde av storebror i huset første dag på ungdomsskolen. Tenk,og jeg er bare 20 enda :-p

10. Vi kjøpte oss nye spisebord stoler i denne måneden. De ble kjempe fint.

11. Bilde av midt i mellom søster som startet i 4.klasse .

12 . Rosene og lysene er tent når helgen sniker seg inn. Viktig med kos når det er helg.

13. Bildet som betyr masse. Lillesøster som startet i 1.klasse. En milepærle. Tenk,ikke lenger barnehagejente. Men så langt trives hun veldig godt.

Dette var en liten bit av vår august. Håper august har vist seg fra en fin side for deg som er innom å leser også.

Stor klem fra C


Klem Christina

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229