Fornøyd 10 åring ,mammaen derimot .....

God morgen! Søndag,hviledag og ikke minst en dag der familie er i fokus. Ihvertfall her hjemme. Storebror i huset er i oslo og spiller hockeykamp. Så det skal vi se på tven om noen timer. Gøy !

I går hadde vi feiring for barn og voksen . Det er jo slik at barna er bestemt på å feire ,selv hvordan formen mammaen er i. Har selvfølgelig en pappa i huset som er flink,men når det kommer til baking er det nok mammaen som må utføre den jobben.

Ble bakt 40 muffins,sjokoladekake,bløtkake og kiwikake. Så tilbragte noen timer på kjøkkenet kan du si ;)

Men alt i alt,hvor sliten en mamma er så er det gleden i øyne til barna som er viktigst. Ho va fornøyd,koset seg sammen med sine klassevenner og jeg fikk skravlet med familie og venner. Alt i alt en kjempe fin dag.. noen som gir meg energi selv hvor sliten en er.

Håper dere får en kjempe fin søndag,nyter den og tar dere tiden til å kjenne på takknemligheten.

Klem Christina

Klem Christina

Liker

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Glädjen i barnens ögon är oslagbar ❤️ Så fint att du bakade så mycket! Kiwikakan såg farligt god ut 😍 Kram & fin söndag till dig 🌷nouw.com/janielindahl
Landligelykke
Landligelykke,
Ja,alt man ikke gjør for å få se den gleden i barnas øyne. Ja,syns baking er veldig gøy jeg . Så det gjør jeg mer enn gjerne.
Ha en finfin søndag <3
nouw.com/landligelykke
HEP
HEP,
Så flink du er som står på selv om det ikke alltid er like enkelt! Kaken og muffinsene så jo bare helt herlig ut ❤️håper du får en flott søndag og ikke minst at du får sjansen til å slappe av litt og lade opp til ny uke 😊nouw.com/hep
Landligelykke
Landligelykke,
Tusen takk! Ja,hva man ikke gjør for de barna. Idag har vært en ordentlig slappe av søndag! Digg spør du meg.
Nyt resten av søndagen. Håpe starten blir fin for dere i den nye uke som kommer.
nouw.com/landligelykke
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229