glömt bort bloggen helt med allt som hänt. efter förra inläggen så på kvällen kom värkarna bara pang på och kl 12 på natten åkte vi in till förlossningen. lördagen den 9/8 kl 14.47 tittade våran vackra prinsessa ut. idag är hon altså 1 vecka och 1 dag gammal. könns så ofattbart alltihopa. men hör ligger hon på bröstet och är de vackraste mina ögon någonsin skådat. <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

äntligen är dagen med stort D här. soom jag har längtat.
idag är alla hjärtan på plats, de är 0 dagar kvar till bf. jag tror dock inte bäbis är punktlig. det verkar inte dom de. lite onda sammandragningar oxh ont i ryggen men inget som verkar bli värre ju fler timmar som passerar. meeen det viktigaste är att

nuuuuu är målet nära. nu kommer verkligen bebis innom 2 veckor nu snart är bäbis här med oss.. nu finns det inga dagar kvar att räkna.. bara känalan är fantastisk 💖💟💜

Likes

Comments

just nu känns allt bara som en evig väntan. hade hoppats på att liten hade tänkt komma ut förra veckan. till å med min bm trodde ja skulle få tidigare.

nu sitter ja här 3 dagar kvar till bf (heeeelt otroligt) och bara längtas efter liten. vill bara få hålla och gosa och få visa all kärlek <3

allt känns så himla overkligt och ändå så fantastisk

Likes

Comments

spenderat hela helgen hemma hos min far i härdal. myst på altan i solen hela tiden.
på fredagen var de em i watercross och cruising sen altan häng och korv på statoil i sveg på natten.
på lördagen var de mys på altan hela dan, samt marknad. älsklingen åka hem lördag em så jag och pappa åka ner på området och hälsade på massa folk.

var jättw kul att träffa massa gamla polåre igen trots höggravid ute på fest mitt i natten. körde hem brorsan vid 2.30 så då blev de massa bus och prat och ännu mera nattkorv på statoil i sveg. min storebror är min bästavän.

sitter nu hemma i soffan kikar på pretty little liars och dricker hallonblats te och önskar att våran lilla groda vill komma ut snart. v37+2 idag.

Likes

Comments

wiihoo äntligen har jag fått semester !! 3 veckor och sen föeäldraledigt. skönt att mab kunde ta de sammanhängande :)

klev av jobbet 7.15 i morse. sov till 12 oxh sen har ja pysslat om mig själv lite.
färgbomb i håret, målat naglarna för förstagången sen november (tillåts ej på jobbet), fotbad och en kaffe i solen..

nu är jag uttråkad, redan hur ska detta gå ;) men på torsdag åker ja upp och hälsar på pappa i lillhärdal. som jag längtar. HÄRLIGA HÄRJEDALEN <3

bb väskan för bäbis är iaf packad, med mvc journalen och blodmojjs. utifall. allt annat kan packas sen :)


Likes

Comments

känns helt galet att om 27 dagar, ett hjärta eller 10% kallade vad man vill är våran lilla älskade groda beräknad.
tiden har bara sprungit iväg och om 2 natt pass tar jag semester i 3 veckor. sen är det föräldra ledigt som gäller.

helt tokit att vi ska bli föräldrar. mysigt men fortfarande så overkligt...

Likes

Comments

här sitter jag på natt jobb som vanligt.
fattar inte varför ja aldrig kommer ihåg å skriva annars. gör ju lixom inget vettigare på dagarna.

sen sist ja skrev har ja hunnit pysslat till det till grodans rum iaf. blir inte så mycket färger än förens h*n är här då rul va så tveksamt på vad det var för en liten krabat. men sängen är där skötbord å dess tillbehör :)
dock lär ja ju skrova om mitt misstag. jag fick en gammal spjälsäng av min kusin som vi har målat och gjort fin. så köptr vi madrass till den och jag tyckte ja mätte så bra. nu så är madrassen för stor iaf och köpte en med fjädrar i utan att tänka så kan inte klippa till den och tagit ur den ur plasten så kan ej lämna tillbaka den :( det funkar ju men lär ur med spjälskyddet varje gång man ska bädda och tråckla fast de på plats igen i ca 15 minuter :p typiskt :p är huvve dumt får tålamodet lida.

å nu i helgen fick vi äntligen mathord till baksidan. vi grävde ur i höstas då det var övervuxet med sly träd och trasiga äppelträd med mera. så vi har krattat och krattat och donat hela helgen. och idag köpte vi gräsfrön. sååå äntligen. jippppiiii :) en fin baksida som grodan kan leka massor på i framtiden <3

och efter som kl numera är efter 00.00 så är det den 8/7 så exakt en månad kvar till bf.
känns så galet overkligt. magen är fortfarande liten å nätt och har varklogen bara mage :p skönt på många sätt men samtidigt hade ja velat haft den där jätte gravid magen dom ja altod tyckt varit så vackert. men de kan ju hända massor på 4 veckor :p v 36 (35+2) idag :)


kastar in lite bilder på rummet och sängen. plus senaste inköpen till liten groda :p blöjorna blev faktiskt helt gratis på willys med deras 35 kr rabatt kupong på valfritt paket blöjor ;)
Likes

Comments

blir bara en massa inlägg från min sida om graviditeten och under natttid på jobbet. undra om fröken andersson har dö tid på jobbet? ;)

idag när ja och sambon låg i soffan och filua lite och gosa så vräker han ur sig ett flertal gånger. men älskling vi ska ju ha barn. snart blir vi föräldrar o.s.v så la han örat mot magen å sa " snart är du här pappas älskade" jag kände bara hur tårarna börja rinna. det var så otroligt fint. trodde aldrig min "stenhårda mc knutte med rakat hår och skägg" till sambo skulle visa sig lite mjuk och go. inte mera än vanligt iaf. och nu händer det hela tiden. han har gråten i halsen till och från och disskiterar allt från söta barnnamn till läbbiga förlossningar och bajsblöjor.

och ju mer crazy och lätt stött jag blor ju mera vuxen och mogen blir han ocj tar vettiga beslut och försöker få nån fprm av vett i mig i mina galna stunder.
en stor eloge till honom att han ens står ut ;)

vi välkomnade v.34 idag eller ja igår blire ju nu med en hel hög med mys och serie tittande och ihopskruvning av spälsäng. så stpd vi bara i litens rum och bara tittade..

Ser ibland hur han bara går in där och små kikar och ler.. det värmer mitt hjärta så otroligt att se hur lycklig han är.

Likes

Comments

i helgen som var pysslade jag och sambon bl.a med barnrummet. ja målade klart listerna och han la in det nya golvet. blev jätte fint. ljusa väggar och mörkare golv. får fixa med mera färger sen :p även skötbordet blev färdigmålat och ställdes på plats :)

idag tvättade ja upp allt till vagnen och ställde in den i rummet, så den slapp stå och damma nere i källaren. bädda till den för första gången (av många gissar jag) och ställde lote saker på plats i sköftbordrt och la in alla nytvättade bäbiskläder. så otroligt mysigt att äntligen kunna pyssla lite med de.
bara 58 dagar kvar idag och tankarna kring förlorrningen börjar komma igång ordentligt. vart kommer vi få föda någonstans?!? ja vill veta. jag vill föda i gävle men dit ska ju halva uppsala. vi har närmast till falun men de är fullt upp där ocksp hela sommarn. så de lär väl märkas den sagen de sätter igång vart bi får åka. könns docl inte jätte kul att behöva ringa runt till iaf 3 olika förlossningar med värkar o.s.v för att få veta vart vi kanske får plats. hoppas bara de hat lignat ner sig till dess..
nu lära ja jobba lite ogen ;)
hoppas ni sover gott. de hafe ja vela gjort.Likes

Comments

För snart 4 1/2 år sedan träffade jag dig för första gången. Du hämtade upp mig på Gävle centralstation i från tåget, jag var så otroligt nervös. Men så såg jag den champanje färgade bilen och där satt du, med det vackraste leendet jag någonsin hade sätt. Så fort jag klev in i bilen och sa hej och fick min första kram har jag älskat dig. Aldrig har jag trott på "kärlek vid första ögonkastet" och ja det var det väl inte heller, aldra första gången vi sågs sa vi inte ens hej, jag kastade en blick på dig där i fram sätet på bilen och tänkte, oj va vacker han är, just min typ utseende messigt. aldrig hade jag trott då att 2 år senare skulle jag falla så totalt för dig. 

Våran väg har varit otroligt ostabil, många gånger har vi båda gett upp, aldeles för många fajter har vi tagit, många helt i onödan, men en sak som är säkert är att jag har då älskat dig varje sekund sen den 25 December 2009.                                                                              Den 9 december 2013 fick vi veta att du & jag våran familj ska utökas med en liiten till människa. Ett nytt liv skall komma den 8 augusti, och jag kan säga att jag älskar dig nu mer än någonsin. 

Jag vet att jag gör fel ofta, gör och säger saker jag inte borde eller menar. Av ren svartsjuka ibland, eller ja mestadels osäkerhet från mig själv, finns inget att skylla på där, men du är min prins, han som är allt det där extra just för mig, knäpp, galen, spontan, ivrig, vacker, busig, charmig listan är lång. Jag hatar att du snarkar när du ligger på rygg men jag saknar det när du inte är i närheten. Jag gillar inte när du terroriserar mig med kittel attacker, men jag älskar att vi busar som vi gör. Du ger mig spänning och trygghet i livet varje dag, och jag är så otroligt stolt över den människa du är. 

jag är glad att jag får dela den här spännande delen i mitt liv med just dig. Finns ingen annan i världens jag skulle dela de här med hellre än dig. Min klippa.. <3Likes

Comments