​Prata kan jag men när det kommer till handling då? Projekt ME!

Nu när jag blivit av med helvetespillret Lyrica så blir vädret i skallen väldigt klart. Rått och kallt men oxå varmt och ljust men nu utan dimma. Alla känslor jag begravt, känslorna tillsammans med giftiga tankar som var anledningen till att jag började med dessa jävla gifter kommer nu tillbaka i full kraft vilket gjorde att jag blev sängliggande men nu är det dags att göra om och göra rätt för MIG. Så nu får jag ständigt påminna mig själv om sanningen när jag bryr mig för mycket ifall andra tycker att jag är helt tappad. Tur att jag vet att vi människor bara ser oss själva och våra egna känslor OM OSS SJÄLVA I ANDRA.

STAY HUMBLE NO MATTER WHAT

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Det kommer alltid finnas ursäkter till att inte göra det jag ska. Varför lida när jag kan må bra? Supa och knarka har varit min enda och trogna såkallade kärlek. Den ger mig precis det jag vill ha, trygghet, styrka, mod, gädje och ett LIV! I alla fall det liv som nån idiot sagt att man borde leva men det är fan inte därför jag är här. Ingen av oss är här för att ta för oss och missbruka falsk lycka och blunda för sjukdom och smärta som bara ökar. Vi kan springa men känslorna kommer alltid hitta en väg. Det är upp till mig om jag har fått nog och tänker leta mig hem eller om jag ska fortsätta fly. Tack och lov så ser jag både resultaten av de två valen och det vore ren jävla idioti att fortsätta köra över mig själv för att leva nån annans fejkade liv. Jag vill ju inte ens vara en död fisk. Likes

Comments

Du projicerar din verklighet PUNKT Sluta lek offer och slå dig fri från de negativa energier DU själv skapat PUNKT Tacka de negativa energierna och sluta skyll på din pojkvän PUNKT Lucifer tog på sig rollen att spela Djävulen för att kvinnorna ska förstå vilken kraft de besitter PUNKT Kvinnorna går före männen mot ljuset och när vi inser det kommer männen automatiskt att följa efter PUNKT Våga vara ödmjuk genom att inse att det inte finns något att förlåta för psykopaten är inget annat än din bästa vän.


Du ser honom klart och tydligt för att du själv besitter kraften som psykopaten bär på. Förstå mig rätt, jag menar att du ska våga vara den vackra kvinna du är och sluta var beroende av din pojkvän. Ställ dig upp och fortsätt gå. Tankarna som gör ont är inte sanna. Du lyser så starkt, du är så ren, ren kärlek. Då syns du även för Lucifer. Det är därför Lucifer är ängeln som ska tackas för arbetet han tog på sig - Kvinnorna ska rädda världen så sluta lek offer och LYS SOM DEN SOL DU ÄR!!


Helvetets eldar kan aldrig förstöra solens eldar. Släpp taget och gå. Sprid kärlek. Förstå vilken Gudomlig skönhet du är KVINNA!! Allt som består är kärlek. Det finns inget att vara rädd för. Vi är här för att släppa illusionen om separation. Vi sitter ihop varesig du tror på det eller inte. Om du sprider kärlek får du kärlek tillbaka. Men börja med dig själv. När du ger dig själv kärlek så kommer du dra till dig människor som älskar dig villkorslöst. Sluta hata, börja älska!! DU ÄR INGET ANNAT ÄN KÄRLEK!! VÅGA ÄLSKA DIG SJÄLV!!

Likes

Comments

"Det är bra för tänderna" "I så små mängder gör det ingen skada" - Det är vad jag ofta får höra när jag berättar att flour är ett jävla nervgift. Men vem är jag att döma någon som är halvt lobotomerad? Det är nämligen precis vad som händer, att din intuition stängs ner.


Magnesium, klorid, kalium, svavel, natrium, litium, bor, brom, kalcium, karbonat, kisel, kväve, selen, fosfor, jod, krom, järn, mangan, titan, rubidium, kobolt, koppar, antimon, molybden, strontium, zink, nickel, volfram, germanium, skandium, tenn, lanthanum, yttrium, silver, FLOUR - Dessa är spårämnen. Varför skölja munnen med ett spårämne? Varför borsta tänderna med ett spårämne? Varför finns de andra ingredienserna i din tandkräm om det är just flour dina tänder behöver? Varför behöver flour tillsättas i vattnet du dricker? Fattar du fortfarande inte? Nej men varsågod. Syftet med inlägget var till de som fattar eller åtminstone VILL fatta.


Varför vill dom att din intuition ska stängas ner? Ja, varför använde Hitler flour för att stänga ner människor? Det hade ju varit jobbigt om alla gick emot honom när han ville ta livet av alla judar. Han var en smart jävel som fattade precis vad han behövde göra för att få folk att göra som han ville. Vad händer idag? Det vore ju jobbigt för industrin om du börjar ifrågasätta vad som händer bakom kulisserna. Att du är sjuk och halvt lobotomerad är ju det som ger industrin inkomst. Från industrins sida har detta ingenting med okunskap att göra, de vet precis. Bara smarta människor vet ingredienserna för att kunna skapa ett Zombiesamhälle.


Om du fortfarande tror att de vill oss väl, varför finns då cigaretter och alkohol? En ännu bättre fråga - Varför blir det ett jävla liv över att fler och fler använder joniserat silver för sin hälsa? Ni använder ju flour? Både silver och flour är ju spårämnen så det säger ju mer om din okunskap än om min. Dessutom gör det dig till hycklare om du fortfarande tror att det är bra med flour men dåligt med tex silver.


Inser du att du behöver ifrågasätta? Om inte, hur lång tid ska gå innan du fattar att du behöver ifrågasötta? Blir du en sämre person om du ifrågasätter?


Längst upp står två meningar inom situationstecken och här kommer två till.

"Amfetamin är bra om man vill banta" "Knark är bra i små mängder"

Likes

Comments

Att du tror dig veta vad som är rätt och fel, för att det är allt du just nu vet - Inte mitt problem men varsågod! Här ska du få något att prata om när du ännu inte vet hur man älskar villkorslöst. Synd. Det är en tung ryggsäck du bär på där. Vet du vad, Jag älskar dig ändå...


Som foster från källan av Gudomlig Kärlek finns inget hat i sinnet. Det är inget annat än påhitt. Dock är det en bästa vän. Som en låtsaskompis när man är ensam. Så hata på bara! :) Hat är något man lär sig av vuxna som inte är medvetna om vad lågfrekventa tankar och känslor kommer ifrån. De gör så gott de kan, faktiskt så är min pappa mästare på att lära sig saker, mer än han förstår. Han är helt fantastisk. Det finns ingen som spelar gitarr så vackert som han. Det finns heller ingen som hatar som han. Han har lärt sig att hata. Allt eller inget. Finns ingen anledning att göra något halvdant. Jag som hans dotter, dom kallar mig bipolär men jag säger som Charlie Sheen - Jag är BipoStar!


Det jag tar mig för, det som jag brinner för, varför ska jag göra det halvdant?! Det är ju bara korkat. Just nu brinner jag för mig. Jag gör allt för mig. Jag älskar mig vad jag än gör, tänker och känner. Om jag är ledsen, då tillåter jag det. Om jag är arg, då tillåter jag det. Det är en del av mig som jag älskar villkorslöst för jag är min bästa vän. Livet är min bästa vän. Jag skulle aldrig nånsin säga till någon annan att det är onödigt att vara ledsen. Min bästa vän får gråta på min axel så länge hon behöver. Hon får även slå sönder allt i hennes närhet när hon är arg. Hon får knarka hur mycket hon vill. Som hennes bästa vän så stannar jag vid hennes sida för jag älskar henne för den hon ÄR. Som hennes bästa vän kommer jag skydda henne in i det sista. Jag kommer gå genom eld utan att blinka. Jag tackar de som övergav henne för det fanns inget bättre än att få vara vid hennes sida i mörkret.


Du din dumma jävel, du som påstår att man som knarkare är en dålig människa och därmed automatiskt blir en dålig förälder, har du glömt det där med fingrarna?? Tror du inte jag ser vad du själv använder för att må bra? Du är lika mycket knarkare som jag. Tror du inte jag ser ditt beroende? Tror du inte jag fattar att du dömer dig själv så hårt att du måste projicera ditt hat på mig för att slippa möta din egen demon? Du kan springa men du kan inte gömma dig. Din demon kommer följa dig var du än går. Till den dag då du förstår att din demon är din bästa vän. Djävulen är den vackraste av änglar för han visade mig vad kärlek är. Han visade mig att jag ÄR kärlek. Att jag aldrig kan vara annat. Att jag är älskad precis som jag är. Vad jag än gör, jag kommer inte undan från det faktum att jag alltid har varit och alltid kommer vara älskad. Återigen, din åsikt är påhitt, trams, korkad och bara helt jävla underbar. Din åsikt säger allt om dig och det gör mig ödmjuk till tusen. Jag älskar nämligen dig villkorslöst, din dumma jävel 💓

Likes

Comments

Känslan som gav mig en sån jävla kick, att kunna sparka mamma och pappa i arslet för att dom i alla år tyckt att jag ska jobba mot min vilja, för jag måste ju minsann tjäna pengar, går man på bidrag är man är parasit och skam den som har en sån dotter. Rena euforin att tjäna dubbelt så mycket som dom på bara en vecka! Vad jag inte visste då var att jag faktiskt oxå värdesatte pengar mer än mig själv....

Sååå, here we go again! Jag har alltid sagt att jag aldrig ska bli som mina föräldrar men hur man än vrider och vänder på sig så är det så att vi tar över deras jävla skitprogrammering de har i sig. Jag klandrar dom inte för det, de var ju inte medvetna om det. Nu ligger det hursom i mina händer och jag väljer att bli fri. 


Livrädd - Jag vet att det är nu det sker. Förändringen som måste ske. Det är nu jag måste sparka mig igenom stenmuren. Jag kommer behöva stålhätta och kämpa vad som än händer. Det är nu jag tar tilliten i handen och följer mitt hjärta. Det är nu jag minns att jag är jag. Tack vare rädslan så vet jag att jag är jag och då gör det inte ont längre. Men skulle det göra ont så är jag fortfarande jag. Jag har förmågan att se utifrån, Jag ser uppifrån att det som händer bara händer och inget annat existerar än jag. Turn the page...


Lyssna, hör sanningen. Veritas.. Pausa. Här är jag. På vägen igen. Påväg upp för stegen, För att bli en stjärna igen, Vänd blad. Hej! Välkommen till ditt nya liv. Du är du. Jag är jag. Svaret är i hjärtat. Lyssna inåt. Fyrverkerier. 


Nu kör vi. Jag följer mitt hjärta utan att blinka. Allt är fantastiskt. Det är sanningen. Jag älskar mig själv och har fullständig tillit till att jag alltid är trygg. Alltid är älskad. Alltid Alltid. Förevigt. Där tid och rum inte finns. Jag är jag. Förevigt min älskade. Jag älskar. Det är min styrka. Jag älskar mig! Vänd blad. 


Jag lever min dröm. Jag är framme. Jag behöver inte söka mer. Jag är framme. Jag är i mål. Här finns ingen stress, bara kärlek. Hästarna är med mig. Jag har tillit. Jag älskar mig själv villkorslöst och vem är jag? Jag är allt. Allt är jag. Det finns bara kärlek här. I mitt fantastiska liv. Drömmen är verklighet. Här och nu finns bara kärlek. Det är sant! Jag är framme. Här i mitt nya hem. Jag är så glad. Det finns bara glädje, magi, gemenskap, trygghet, kärlek i massor. Vi hjälps åt i perfekt balans. Vi lever vår dröm tillsammans. Vi älskar varandra villkorslöst. Allt är underbart. Jag Älskar! Vart jag än går här så älskar jag. Jag kramar mig själv, tittar ut över bergen tillsammans med Azora och gråter glädjetårar. Jag är hemma! Hjärtat, jag är hemma! Här nu. Jag längtar inte längre. Jag står upp igen! Jag står här och bara är jag. Jag är kärlek. Jag är kärlek. Jag finns här och nu. Jag är här och nu. NU NU! I NÄRVARONS ARMAR! Jag är i total NÄRVARO! KÄRLEK OCH NÄRVARO GÅR HAND I HAND! NU NU NU NU NU NU NU NU!! Det är bara NU! Svaret på gåtan är NU! Andas. Se. Hör. Jag ser, hör, känner bara kärlek. 
Likes

Comments

Den bästa drogen för mig var faktiskt att använda en annan människa. För en annan människa rycks förr eller senare bort och tack och lov att jag är medveten om att en annan människa faktiskt varit en av mina droger!


En drog för mig är något jag tror mig inte kunna leva utan. Så att tro att man inte kan överleva utan en annan människa, att man är totalt hjälplös, totalt värdelös och då blir döden enda utvägen. Bra! Dö då! Då blir du fri!


Vidars pappa var nog största drogen jag nånsin haft. Skulle han försvinna så är jag körd - Det var precis vad som hände, han lämnade mig såklart. Jag var så jävla needy och det blev så illa att om han skulle gå ut en kväll med sina vänner så kunde jag anklaga honom för att vilja knulla med andra tjejer eller vara väldigt rädd att han skulle hitta en annan tjej som var bättre än mig. Det här kunde jag ju inte tillåta för jag kunde ju inte leva utan honom. Han var ju mitt heroin för fan!

Det gick så illa att jag blev våldsam. Jag slog, kastade saker och skrek som fan. Att han valde att gå var det bästa han har gjort för mig och det är jag honom evigt tacksam för. Om han hade stannat kvar så hade han övergett sig själv såvida jag inte hade tagit tag i mitt problem. Det var just detta som behövde hända, mattan som var min comfortzone rycktes undan och då skulle jag dö och det är precis det som hänt. Den delen av mig som trodde att hon behövde en annan människa för att kunna leva har blivit döende. Vad händer när man dör? Jo man kommer tillbaka till källan där man kom ifrån. Källan som endast består av kärlek.

Likes

Comments

Närvaro.. Det är faktiskt något jag känner mig rädd för. Jag har alltid gjort något för att vara halvt bortkopplad vad jag än gjort. Svårast av allt är faktiskt tillsammans med andra människor, när någon pratar tex, då har det varit svårt att endast vara i fokus i just den stunden då en annan människa pratar och då har jag alltid pillat med något - Rivit/bitit sönder naglarna eller kedjeröka är två exempel. Eller så är det så att jag behöver tysta delen i mig som inte vill vara närvarande med just dessa saker för att kunna lyssna på någon annan fullt ut. Ja så är det nog. Om barnet bara skriker och skriker, så kan jag ju inte höra vad du säger. Stackars barn, får en cigg i stället för bröstmjölk.... Hahaha 😂

Okej, gör om gör rätt. Jag ska börja lyssna på Frånvaron och sen kan jag lyssna på dig. Frånvaron är viktigast ✨

Likes

Comments

http://magpie.tarotguiderna.se/2017/01/17/omvarderingar-i-stormens-oga-ar-budskapet-171-17/


Det här förklarar så otroligt mycket! Rättare sagt TROLIGT mycket! WIIE!! Det spritter ta mig fan i hela kroppen!

Vidar visade mig två ögon han gillade när vi spelade memory här om dagen. Ögon har förföljt mig. Jag ser ögon överallt. Stormens öga. Jag tackar även Illuminati för deras symbol då just deras symbol förföljt mig. 2 Illuminatimedlemmar har även kontaktat mig för att fråga om jag vill bli medlem...... Haaahaaha..... "Your desire of belonging called for us to help you" - Oh yes! I want to belong. But definitly not by being a member of the Illuminatigroup...


Igår blev smärtan väldigt stark. I morse ännu värre. Smärtan som känns uti hela kroppen var outhärdlig. Jag kände mig så jävla trött på skiten. Jag gav upp. Smärtan vill ligga i sängen och helst stänga av helt. Det finns inga pengar till cigg, jag röker ett paket om dagen. Den smärtan var outhärdlig. Det finns inga pengar till hyra eller mat. Ja men det är helt okej! En hemlös hade ju varit glad av att fortfarande ha tak över huvudet, få vara i värmen en stund tills det är dags att ge sig vidare. Förr eller senare blir man väl utslängd om man inte betalar hyran liksom. Ja men okej. Jag ligger här i sängen och njuter av att kunna sova tills jag blir utslängd då. Men NEJ!! Smärtan ska få stanna, smärtan ska få vaggas i mina armar tills den är nöjd, växer och kan stå på egna ben. Sida vid sida, hjärta för hjärta.


Jag älskar min smärta! Den är min bästa vän och jag ska älska den i all evighet! Idag har smärtan gett mig en väldigt fin grej - Jag lärde mig spela en låt jag älskar på gitarr! 😃


Likes

Comments

​Det finns en film jag tvingas se på. Jag tvingas just för att jag inte har något val. Nu när jag har bestämt mig för att våga vara med känslan så vore det ju onödigt att stanna när jag kommit enda hit. Den här filmen är just nu min känsla och jag är glad att jag vågar välkomna den med öppna armar. 


Jag valde att bli våldtagen igår. Det finns inget att förklara. Jag valde det PUNKT. Men var det jag eller var det en rädsla som valde det? Jag skulle ju aldrig medvetet stå och titta på när någon blir våldtagen. 


Ibland, när min son vägrar somna, då kan det kännas så förbannat jävla frustrerande - "Jävla unge sov då för helvete så jag slipper vara närvarande". I samma stund som jag skriver det här så kommer en stor skam fram. Det skär. Jag vill, kan och ska ta hand om den här delen av mig som inte vill vara närvarande. För Vidar, för mig. Vidar är den vackraste av änglar och jag vill aldrig mer utsätta honom för smärta. Det är MIN JÄVLA SMÄRTA att ta ansvar för! Vidar ska inte bära min smärta och det är precis vad jag gör, låter mitt barn bära min smärta när jag inte är närvarande. Jag vill aldrig mer sova. Aldrig! Det finns inte på kartan PUNKT!


Han jag var med våldtog mig inte fysiskt men för mig, med den känslan jag hade så var det inte okej alls att ha sex men jag hade det endå. Mot min vilja. Smärtan var så stark att jag identifierade mig med den och vips så tog den över, jag stängde av och hade sex mot min vilja. Jag var inte vid medvetande när jag gjorde så mot mig själv. Jag var inte heller vid medvetande när jag skar sönder mina armar. Jag var inte heller vid medvetande när jag tog en överdos. Kan jag klandras för det? Nej, klandra är trams som människor hittat på och jag är inte en människa, jag lånar bara en människokropp just nu. 


Jag ser mönstret. När jag slutar överge mig själv, då kommer jag även sluta överge min älskade son 💓

Likes

Comments