God kveld!

Forrige helg hadde vi tidenes bff-tur til Oslo.

Vi bodde på First Hotel Grims Grenka og tok det hele ut med en loft-suite aka "The red room". Fargene i rommet var rødt og svart, derfor kallenavnet, og vi hadde til og med vår egen catwalk fra døren og bort til senga! Og ja, opphøyet catwalk!

Fredagen brukte vi i badekaret på rommet, pizza i senga og 90s musikk på høytaleren. Lørdag var det tid for konsert, "we love the 90s", på telenor arena. Alt gikk vår vei denne dagen, hår, sminke, klær har aldri tatt så kort tid å få perfekt, været var på vår side (hadde vært kjipt å stå i kø i regn!) og ikke minst, vi klarte å plassere oss helt fremst foran scena! Når det nærmet seg slutten av konserten trakk vi oss bakover for å få bedre plass og for å få litt luft.

Konserten var utrolig bra og vi, bokstavelig talt, danset som om ingen så på. Vi var i vår egne lille verden og det gjorde hele opplevelsen såå mye morsommere. Folk stoppet for å danse med oss når dem gikk forbi og vi ble filmet utallige ganger av forskjellige mennesker. Så hvis du var på konserten og så to gale jenter utnytte konserten til det fulle, så var det oss. Litt alkohol og et tonn med livsglede er det som skal til!

Takk for en fantastisk helg, bestevenn! Jeg er ufattelig glad i deg <3

<3 Brownie

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jeg har en fortid, en fortid som er vond og ubehagelig. Jeg har skjult at jeg ikke har det bra utrolig godt. Faktisk så godt at jeg satte på meg et smil å skjulte alt under det! Ingen, absolutt ingen gjennomskuet meg.. Helt til en gang, min undergang! Jeg trodde ikke at livet mitt skulle bli reddet, men det ble det.. Alt dette På grunn av en forferdelig selvtillit.. Tenk at å ha så lite trua på seg selv kan skade så mye. Etter hvert fikk jeg hjelp, faktisk opp til flere ganger fordi man finner ikke kuren får å smile på ekte med en gang. Mine tider var tunge, det førte til en helt del dramatiske øyeblikk, øyeblikk som jeg ikke unner verken familier eller menneskene det gjelder. Jeg kan ikke forestille meg at aldre kan ha det slik som jeg en gang hadde det. Men jeg vet at det finnes hjelp der ute, du må bare finne den rette og innse selv at du har et problem. Selvtillit er noe man må jobbe sabla mye for, tro meg. Det har tatt meg år, å jeg er enda ikke på topp, men jeg er på god vei og får første gang siden barneskolen har jeg følt meg fin og pen. Det meste står egentlig på deg selv, du må bare godta den du er og glem hva andre mener og synes! Gjør noe som føles bra for deg, for meg var det trening! Det ga meg mye, veldig mye!!

Får 1 år og 9 måneder siden gikk jeg ned igjen ganske så langt, jeg mistet moren min. Hun som betydde alt for meg.. Jeg synes fortsatt det er uvirkelig, jeg drømmer om henne og ser henne foran meg hele tiden. Jeg sliter fortsatt, men jeg akter ikke å dra meg ned i søla, så i denne perioden går jeg til en jeg kan snakke med! Jeg ba om hjelp selv.. Jeg vil at dere skal se det finnes håp i en mørk brønn med null utgang.. Du må bare klatre opp og få hjelp.. Så lenge du ikke ber om hjelp selv vil ingen hjelpe deg! Du vil aldri bli bra om du ikke tror på deg selv eller har venner som tror på deg og stiller opp for deg! For meg var familie og venner mine viktigste støttespillere. Å ja, jeg setter så innmari pris på at dem holdt ut meg med og fortsatt gjør det etter alt jeg har gjort og slitt med.. Jeg kan fortsatt bli bedre, veldig mye bedre men det er tungt, det er faktisk bein hardt.. Men, jeg skal aldri gi opp meg selv, ALDRI.. Hvis jeg gjør det så gir jeg opp alle di jeg har rundt meg, å jeg ville aldri skuffet dem mer en det jeg allerede har gjort..

-Blondie


Likes

Comments

Dette er meg da jeg var liten, helt naturlig og levde livet uten bekymringer.

Nå, i 2017, sliter man med å se forskjell på 13 åringer og 20 åringer. Særriøst liksom, contouring, instabrows, leppestifter i alle former, løsvipper?? Hva har skjedd? Hvor gikk det galt?

Jeg syntes de yngste bruker alt for mye tid og energi på utseende nå om dagen. Og jeg lurer VELDIG på hvor det har gått galt når en 14 åring går rundt å sier at hun prøver å slanke seg?! Det er altfor tidlig å tenke slik!

Hvor er foreldrene i det her? Jo, de hjelper til med å skape dette syke kroppspresset... De kjøper drøssevis av dyre sminkeprodukter, tar med ungen til frisør for å få bleket å farget håret i denne "moderne" gråfargen, som gjør at gamle folk endelig føler seg populære igjen. De betaler for gelenegler, extensions, kylie lipkit. Kjøper nye klær annenhver uke for å ikke bruke de samme klærne flere ganger på en måned...

Når jeg var 13 var jeg sjeleglad fordi jeg endelig fikk bruke mascara! Og jeg brydde meg svært lite om hvordan jeg så ut i bikini, hvordan håret mitt var eller om bryna mine var "on fleek". Ærlig talt, la nå barn være barn. Ja, greit de spør om det, men de har jo fått ideen og hjelpen et sted.

Kanskje jeg er helt på bærtur her, men jeg er ganske så sikker på at jeg ikke er alene om å mene dette!

~ Brownie ~

Likes

Comments

Denne jenta var 22 år gammel og hun trodde at livet skulle være perfekt.

Med store pupper og en rompe som er helt awesome tenkte jeg at livet var perfekt, hvem kunne vel drømme om mer former en dette.
I mange år har jeg tenkt hvor dette skal ende, får bak dette smile skjuler det seg mange år med gråt og en helt del fylla opplevelser.. Jeg trodde ikke at en som meg, som egentlig har et helt okay liv skulle ende opp som ei jente ,med verdens dårligste selvtilitt. Jeg hadde et tonn med sminke og brukte alt for mye penger på exstensions... Jeg gjorde alt... Alt bare får å ikke se ut som meg selv. Jeg gikk gjennom mye på den tiden, med like vel sitter jeg her i dag og kommenterer jenter som har på seg sminke til den store gullmedalje, hallo, bare du gir dem en klem sitter hele sminken igjen på kinnet ditt.. Når du tar ei jente i håre sitter du fast pga. exstensions.. Det var den hånda!!

Snart er Norge akkurat som Kina... Alle ser like ut..
Jeg er ganske fornøyd med å bare være meg jeg, iallfall skiller jeg meg ut fra mengden.. Hele meg er ekte vare, jeg leverer aldri fake.. Det er som å stå å slege vesker, ville du valgt den fake varen fordi den er billig og blir øderlagt med en gang, eller den ekte varen som varer lenger- ser bedre ut -og er dyrere.. ?

♥Blondie

Likes

Comments