De var en riktigt sådär varm sommardag, fåglarna kvittra och min kompis han börja vifta. Jag befann mig i Falkenberg hos min kompis Theo och med mig hade jag Joar swag. Han var en riktig indoors kille han, ända gången han gick ut var när han skulle till skolan, och nu var han med mig i Göteborg ( i change people ). Theo dårå han skulle upp tidigt för att han hade sommarjobb på ett hotel som var riktigt lyxigt, jag tror de var 4 stjärnigt. De låg precis bredvid en stor strand som alltid var proppfull med människor på sommaren. Jag och joar som hade varit uppe hela natten och tittat på porr var inte så särskilt sugna på att gå upp så tidigt, men bane mig de gjorde vi. Klockan var nog 10 över 10 när vi kom fram till falkenbergs badet. När vi var i Göteborg så var vi alltid ute för att se lite snygga flickorerreror, och Theo sa att de brukar alltid vara massor utav tjejer på den stranden. Jag och Joar tog den chansen även fast vi hade vart uppe så länge dagen innan. Vi säger farväl till Theo medans han springer upp till hotellet och känner lite extra stålar. Där var jag och joar själva och tittade på den stekande solen. Vi gick runt hörnet och möttes utav mängder utav folk som låg och smörade ner sig i solen. Åt höger låg de en stor pir som sträckte sig ut ungefär 50 m ut i vattnet. Jag och Joar hittade ett bra ställe att slå sig ner på och satte oss där ett ta. Sanden var kok hett och jag brann nästan upp. Vi tog ett snabbt dop och började solen den bleka datorhyn. Ett tag senare kom Theo och han satte sig ner bredvid oss. Han hann sitta med oss i 10min, men sen helt plöstligt börja de dugga lite lätt. Vi satt kvar och Theo skrek på dom andra att de var små fegisar, rädda för lite regn. Duggant blir snabbt till nästan hagel stora regndroppar och hela stranden som var proppad med folk, sprang ut med en väldans fart. Jag och Joar gick under parasollet som var vid korvkiosken, Theo låg kvar under sin handduk som sedan blev förstörd på grund utav allt regn. De slutade inte regna hela dagen regnade de och vi beslöt oss

För att gå in i bad huset, vi var skit kalla full med sand och våran skjuts var långt borta. De var ända vägen. Vi satte betalde snabbt och hoppad in i de varma vattnet. Theo fick syn på en ångbastu som var nästan som ett måste för oss. Vi gick in och kände bara hur varmt de var. Från ingenstans kom de in några tolvåringar i bastun. De blev helt tyst i bastun, nästan sådär pinsamt tyst. Sen började tjejerna snacka med varandra om massa random Shhiiiit och helt plöstligt började de med att fråga var vi kom ifrån, jag som kände på direkten att detta var fan 12, försökte inte ens. Theo åt andra sidan så var så glad att dessa fina chicas hade börjat prata med oss, försökte haffa på en av tjejerna. Hon var 99 och vi andra jag och joar och de två andra bara satt och titta medans de två kärleksfåglarna snackade med varandra. Fan va tolv fsn va aids jsg gillar ej såna saker de leder till mer men de är en annan historia.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Asså på riktigt jag miley halv askan boy girl tjejen var typ nervös för estistikt kommunkatiooon för hon typ stressade som fan och fan va snygg assså omg jag bet tummen dör. Jag undrar om jag ska typ tillrätta mig och köra på. Jag had och märkt att psykologi är vådligt intressant för det härmed att man är annorlunda runt sina kompisar har en stor del hörru. Jag känner typ att jag blir Boring när jag är med jejeej och därför när man är med alla andra är det så skönt att bara va, fyfan annars är man där typ själv och tänker påå vad alla andra tycker på Gud jag svär azzå!!!! XD Xppp. Hon på bussen också någon hargshamn tog plats hon hade upphår svart lår bam bam. Väldigt bra jag skulle ge 8-10 bjurensand still tho puffa fortfarande på Facebook = ligga DAJS DAJS jag säger och sedan prata jag med skolsköterska hon trott jag hade flickvän de bra för att jag se bra ja. Ör kanske byter guc och boland ska byta flyg crashar fyfan vi klarar oss fett bra soeldesign godoooodoodod. Jag funderar på att fan köra nästan vi. Nä men tjejen hade några sådana flätor typ miley cyrius look men hon va fett fett Cute i den :3. Jsg funderar på om jsg ska med hålla kontakten alla ripa på snap men sedan kommer summer asvebtyrwsboch fyfan vad de kommer bli ballt! Älska livet jag ska fan ha så jävla mycket säl sex den här sommaren så jag blir en faking delfin logicccccsss. Hare gött fan älska känslor.

Likes

Comments


Skolan var typ tom, ena tjejen där var tydligen en 3a, hon gick där iallfall. Trodde faktiskt hon var yngre, men hon var jävligt lång dock, måste typ var 1.90:OBRHDV men aa helgen var slut där, eller här där jag är nu måndag. Fyfan nej jag skratta, Jesper fatta inget, när de blir AWKWARD situation var mobilen uppe, hon stod nog och vänta på någon, drog upp mobilen när jsg kom ut i korridoren AHHAHAAHSHJS. Jag fick också typ en snille blixt igår, jag såg två ansikten, ena var en min klass ansikte andra var Davids förra flickväns FACEEEEBOYYYYY. IT turns out, that they are related. Hahaha att jag inte såg tidigare, snilleblixten var 1.5 sexy.

Churglingmacla, jag köpte med de de var gott jag var hungrig, gjorde knappt något med animationen, för nå food in the Sumac.

Donken, Hahahahaahhaahh, GIVET, skrev klart mjndliga redovisningen, hur de nu gick till. Ja men tror de blir bra, hem nu städa rum, tänka på alla 00 på donken de ute äta donken mat sitter tittar 5timmar sen gå hem. MOBIL BOYS. Aa men de rummet när vi gick in och titta på jackas video, kom ihåg de, direkten rakt fram vid bordet vänster och höger. Snygg som fan, men tänder sådär, skut långa AWKWARD brud, cool ändå.

Likes

Comments


Vi har ingen lunch idag, och istället får sovmorgon till 11.35, eftersom halva klassen har animation, love IT. Ställde klockan på halv 9 för att jag skulle åka bussen 10 över 10. Men så blev de aj, jag kom upp halv 10 VAAA, orka frukost lix, så kläde på maj borsta tänder och sprang till buss. Jag såg jag kom fram tidigare ja gick in till HANDLARN BOYYYY. Jag hitta denna lille portfölj, jaf köpte två en till maj en till jakobo. Han gillar den. Nu iallfall sitter jag i bussen och funderar pm jag ska ladda hem Pokémon på min iPad, de skulle vara dice.

Asså det är aldrig några på 10 över 10 bussen, bara typ 3 gamlingar och jag och jakobo, Sebban låstas vara sjuk när vi har nationellt prov, han kommer få gå om HAHAHAHAHAAH bppob. Denna har jag på min iPad bjurensand är så fin :3

Likes

Comments


På den här bilden tror Sebban att han har swag förstår ej, idag var iallfall DN dag med pingis boys för vi var klara med idrotts filmen, jsg SKRIVER FÖR STT KOMMA IBÅG OKEJ, fyfan bögar. Ena dagen vare samma med dessa babes, hon hade fan stucka foten, Ofyfan var de var dice, jag spyr när jag ser eller hör någon, så det är typ lite jobbigt faktiskt. Men aaa såg de dans du vet framtida jag, sannt. Iallfall de titta tillbaka på hasch redovisning, jag visste de från början. Estetisk kommunikation iallfall, gav Jesper, 2 papper inget till mig, "ta den andra sa hon" ville få de AWKWARD med mig som ta ett papper ? You Fuck, ser ut som sin farsa, gav Jesper min kod för att redovisningen blev för jobbig. Men de gick aa när vi titta på Jakobs och deras film, digitalt skapande, bejbs kom ihåg, hahaha skrattet när vi gick ut skägg.

GLamoure fusion

Daniel ska fixa lägenhet på 22kvadratmeter dice

Mina ben, potatis, titta på men in black 1 idag. Snart påsk men efter de nationella i svenska muntligt, tror jag ska hålla ett tal om selfie boys iallfall men vi får se

Likes

Comments


Asså jag ba shiiit yo, HELT PLÖSTLIGT FRÅGADE ALLA I KLASSEN OM De fik gå ut ya. JAG BA VAAAA, FAattarde noll. Aja jag gick ut för att killa och sen ba liksom, var det någon jävla sol där, som tydligen skulle vara solförmörkelsen of Doom, so much for that bullshit. Jacke och soloan stanna inne, de gjorde de bra.

Jag använde anuset under skon för att förstöra sebbans byxor. Fast de var ju fula iallfall sklssklsksksksksk.

Vi ska göra en animations video, på animationen ?!!, fett rolig asså jokern kommer typ försöka rapee picachiii men Batman flyger det med eld i ögonen (motion effekter) och sedan blir det all out fight dajs.

Snön som jag bettade på betsson, att de inte skulle flyga hit, förlora 10 tusen lax va.

Sorry, jag var bara tvungen BROOOSHAN. Bruh

Likes

Comments


Det här var faktiskt igår nej skoja förrgår, jag Jacke och Daniel åt pizza, Danne ringde mig typ precis innan jag var hemma med bussen, var kanske 5min kvar innan vi skulle komma fram. BA BAM DANIEL RINGDE HAN VILLE SPRINGA MED MIG (sade han) sedan sa han att vi skulle äta pizza eftersom jsg inte hade ätit. Oh IT turn out that han ville bara äta pizza han ville inte ens träna, jävla Latis asså på riktigt, fyfan Daniel fyfan

Jag har invigt mina gamla converse, som jag hade för sommaren, FYFARO VA DAJS. Bara för att de vart så varmt. Jag tror de två korvarna i skolan såg att jag inte hade stil för men nu NU DU. Iallfall de var as snygga idag, hade typ sådana swag byxer alla har du vet ena hade coolaste jackan, jag var förbluffade, heta som fan. Fast ena tjejen som är lite mer spank har typ smink hela ansiktet så ttp man ser smink rand som är helt värdelöst, utan dd så skulle lixom hon se bra ut. Sedan en kille i min klass tyckte också att de var as heta. "HAN BA SÅG NI DOM I TRAPPANEN ELLER, De med kjol asså shoiiit BRAH". Så sedan en annan i klassen att någon av dem var typ skit fet förut, ja ba jaha, spelar väl ingen roll. Men iallfall jag tycker det är fett jobbigt när de i min klass typ känner alla tjejer här i Uppsala lixom ta de lugnt. Jag vill vara med någon som ingen av de jag känner, känner henne. Hade en för ett tag sedan men aa, de sumpa jag :(

Likes

Comments


jag är SVENNE, och jag har redan är redan påväg hem med typ exakt noll personer på bussen. Kanske någon men jag kan flyga boys

im freeeee

dom här tog min mobil... Igår

Likes

Comments


Idag är det en helt faking vanlig måndag, och jag håller på att till skolan. Idag har vi digitalt skapande som jag inte har en aning på vad vi ska göra :P sedan ska vi se på ett föredrag om narkotika, de vill att vi ska ta den dör nya drogen spis, jag kanske borde prova spis ja. Iallfall I TORSDAGS BESTÄMDE JAG MIG FÖR ATT VARA KIK - Instagram - SNAPCHAT fri I EN HEL MÅNAD OCH DE HÅLLNER FORTFARANDE PÅ, DE FAKING GAY BITCHES GAY AS HELL. Men på något annat dock så såg jag en tjej gör en fläta på sig skälv i bussen nyss, och jag tror att de var den tjej från Östhammar som är muchos grape beautfil sisii. Men jag ej säker, jag var för fokuserad på att inte ramla när jag gick på så kanske var någon annan. Iallfall den fläta vara faking grym asså seriöst läskigt grym. Jag funderar på att nästan gå fram och fråga om en bild, men as always socioliii AWKWARD, skulle typ sagt tjeba, sen ba BULLAR BUÖAAR?? Aaa iallfall allt för idag hoppas ni har kul ses nästa puss på bullarna och ses i nästa :3

Hon drog bort flätan 😱

Jakob always mad on life.

Likes

Comments


Måns Zelmerlöw breh. Jag sitter fan här och tittar på mello, du vet. Så börjar faking poäng givningen. Jag ba jaha, 12 poäng till Måns du vet. Sen ba 12 12 12 alla. NU FÖRSTÅR JAG. Han kommer ju fan reka alla. Han har nu fått 7 12 och en 6. Så jag känner bara så här, WOOOOWWW, MÅNS IS REKING SHIIT AND YOU WILL DIE, och de som jag tänker på också, är ju att låten herpes@"""" hue heroes har en chans i Eurovision, vi kanske kan vinna igen. Not only Loreen boys. Så jag hoppas på han och sitter och röstar hela tiden nu. Ba bam. Och jag har bettat tusen spänn på han. Gånger 3 pengarna bror. Så håll penisen i styr och kör. :D

Likes

Comments