Utfordring 2: En ting du har kjempelyst på akkurat nå

Jeg fortsetter på denne bloggutfordringen som jeg startet før jul. Denne gangen skal jeg fortelle om en ting jeg har kjempelyst på akkurat nå.

Denne syns jeg er skikkelig vanskelig, for det kan jo være alt! Og hva definerer en ting, må det være noe jeg kan ta på? Kan det være så enkelt som fred på jorden? For det er mitt aller høyeste ønske, hver eneste dag. Snork tenker dere. Ok da, jeg skal prøve å gjøre en innsats på å finne noe annet, en ting, helt bokstavelig, som jeg har skikkelig lyst på akkurat nå.

Vel, jeg få bare kjenne skikkelig etter da..

Jo! Jeg har kjempelyst på sjokolade akkurat nå! Det har jeg hver eneste dag. Uansett form. Flytende, altså kakao, i kakeform, ren sjokolade, melkesjokolade - you name it, I want it. Heldigvis er det en craving som er under kontroll, selv om jeg har lyst på så er det ikke noe jeg har for vane med å spise hver dag.

Her en dag kom jeg over et supert tips hos Linda Stuhaug. Nemlig en proteinbrowniemiks fra X-life (ikke sponset) som man bare blander med vann, setter i ovnen/mikroen og vips så har man superdigg brownies. Den falt i smak hos oss, og siden det var så lett så unnet jeg meg et par små browniemuffins til lunsj en dag forrige uke. 

Kan virkelig anbefale denne, yummy! Og det som gjør den enda bedre er at den er har mer proteiner enn andre sjokoladekaker/brownier, den er sukkerfri og ikke minst fri for gluten (gøy for de som er allergiske @Belovely ). Miksen er søtnet med erythritol og sukralose, erythritol også kalt sukrin og er en naturlig sukkeralkohol som forekommer i frukter så dette har mennesker spist i lange tider, mens sukralose er labfremstilt. Bare hvis noen lurte. 

Så ja, der har dere det. Utfordring 2 er unnagjort, det skal ikke ta like lang tid til neste kommer. Nå er det lunsjtid! Ha en fin mandag

Liker

Kommentarer

Belovely
Belovely,
Wow! Det så jo helt fantastisk ut! 😃
nouw.com/belovely
LaMar
LaMar,
Ja, det er supergodt!! Anbefales 😉
nouw.com/lamar
verozitas
verozitas,
OMG det så sykt godt ut 😃
nouw.com/verozitas
LaMar
LaMar,
Og det er sykt godt! 😄
nouw.com/lamar
anitafossberg
anitafossberg,
Den proteinbrownien må jeg prøve! Jeg elsker sjokolade litt for mye og spiser det litt for ofte, hihi
nouw.com/anitafossberg
LaMar
LaMar,
Ja, de anbefales, så gode 😋
nouw.com/lamar
krist.in,
yumm! Og den salaten på siden der (eller hva det er) så ikke verst ut den heller !
krist.in
LaMar
LaMar,
Den er så ekstrem god den og, skrev ingredienseliste på Ukens innlegget for det er så mange som har spurt hva som er oppi den ☺️
nouw.com/lamar