Ukens

Denne uken har gått så fort, jeg vet nesten ikke hva jeg har gjort. Og nå er det plutselig søndag, og til og med denne dagen er over snart. Når jeg tenker meg om så har denne uken innehold bryllupsplanlegging, kvinnedagsprat og masse mammatid siden pappa har ligget nede for telling.

Serie:

Skam er endelig tilbake! Alle elsker Skam, og jeg forstår hvorfor. Jeg anbefaler virkelig å sjekke det ut hvis du ikke har sett det enda. Jeg er allerede frelst av sesong 2, Noora er rå. Jeg håper hennes kulhet, selvsikkerhet, meninger og holdning kan være til inspirasjon for andre jenter og damer.


Podcast:

Denne uken anbefaler jeg å sjekke ut en ny podcast. Den heter Bra damer og her hører du Guri Solberg som prater med bra damer. Til nå er det bare to episoder ute, så bli med og sjekk det ut sammen med meg!


Mammatid:

Hver eneste stund jeg tilbringer med lille A er verdifull og jeg kunne ikke vært foruten vår kvalitetstid. Jeg setter utrolig stort pris på at vi har muligheten til å være mye sammen hver dag. Og et av høydepunktene våre hver uke er babysvømming. Vi har gått på babysvømming siden lille A var 4 måneder, og vi kommer nok til å fortsette så lenge vi kan. Snart blir det vel overgang til småbarnssvømming, men ikke helt enda. Denne uken kom en fotograf og tok bilder av oss under vann, gleder meg til å vise han disse når han blir eldre.


Duft:

Eukalyptus! For en fantastisk god duft. Jeg fikk en helt bukett av kjæreste B til bursdagen, og nå står det litt rundt omkring i huset. Duften minner meg om Colombia og barndom. Hvorfor har jeg ikke hatt det hjemme før? Den er herlig å bare kjenne at duften streifer deg når du passerer, og så er de så fine.


Håper uken deres har vært fin

Liker

Kommentarer

krist.in,
så gøy med undervannsbilder - og hææ, jeg har aldri merket at eucalyptus lukter noe - men de er fine da !
krist.in
Oslofru,
Vilket fint blogginlägg 😊
oslofru.com
Belovely
Belovely,
Jeg har faktisk ikke sett Skam.. kanskje jeg bør sjekke det ut! Så herlig bilde av deg og lille A <3
nouw.com/belovely