Trening uke 4

Jeg var ikke annet enn en zombi da uke 4 startet. Fortsatt bedøvd av medisinene, ny jobb og nye rutiner. Men fy søren så glad jeg var selv om det tok noen dager før jeg i det hele tatt kom meg på trening. Skulderen er sånn ca helt bra, merker den litt når jeg har presset den og når jeg har ligget på den på natten. Onsdag Oppvarming: Ellipse, 10 min (moderat intensitet) Benkpress: 30 kg (3 reps) 35 kg (3 reps) 37,5 kg (20 reps) Stående roing: 22,5 kg (6x4) 27,5 kg (6x4) High row (apparat): 20 kg (8x4) Ellipse: 30 min (meget høy intensitet) Planke: 50 sek x 3 Uttøying Kommentar: Jeg var veldig spent på hvordan det ville gå med skulderen, men det gikk over all forventning. Jeg har måtte kutte ut de fleste pressøvelsene for å forhindre varende skade så derfor var det så få overkropps øvelser. Jeg fortsetter med 531 programmet, men jeg tok uke 2 på ny siden jeg hadde en ukes avbrekk.
Lørdag Oppvarming: Ellipse 10 min (moderat intensitet) Stående skulderpress: 22,5 kg (3 reps) 25 kg (3 reps) 30 kg (10 reps) Pullups: 45 kg støtte 10, 8, 7, 6 Sidehev: 5 kg (8x4) Ellipse: 25 min (dødelig intensitet) Uttøying Kommentar: Etter to dagers pause så hadde jeg veldig lyst på en overkroppsøkt så da hoppet jeg over benøkten som skulle være mellom overkroppsøktene. Jeg innså at jeg ikke rakk å utføre hele planen likevel. Dagene gikk jo så fort og overskuddet mitt holdt ikke mer enn to lange turer til dagen og laaaange dager på jobben (med mye ny info). Denne økten gikk bra, måtte øke støtten på pullups pga skulderen. Veldig trist at jeg har måttet kutte ut dips siden det har vært min favorittøvelse de siste månedene, og mest sannsynlig gjenforenes vi ikke før om flere måneder. Søndag Oppvarming: Ellipse 10 min (moderat intensitet) Knebøy: 55 kg (3 reps) 65 kg (3 reps) 72,5 kg (9 reps) Ettbens benpress: 50 kg (8x4) Tåhev: 50 kg (10x4) Kneeling legcurl: 10,2 kg (8x4) Magerull: 8 x 3 Kommentar: Siste økt var fin. Kjenner at overskuddet ikke har vært så stort denne uken, men det er jo naturlig når rutinene og hverdagen har gjennomgått en stor omveltning. Jeg har bestemt meg for å starte helt på ny med 531-programmet i uke 5, jeg liker kontinuitet så nå håper jeg at det ikke oppstår noe som bryter det.
Ha en fin (trenings)uke alle sammen ?

Liker

Kommentarer

emiliewfroyland,
Flink du er! :-)
fashionconspiracy.org
luisafernandadelmar,
Ja, det er viktig. Vil jo ikke sitte igjen med skader som bare blir verre. Denne uka har uansett vært mye mer inspirerende og energifull :)
luisafernandadelmar.wordpress.com
luisafernandadelmar,
Noe er bedre enn ingenting, og det er viktig at du lytter til kroppen din :) Håper virkelig formen din blir bedre slik at du kan gjøre alt du ønsker ;)
luisafernandadelmar.wordpress.com
luisafernandadelmar,
Takk for fine ord ? Det varmer!
luisafernandadelmar.wordpress.com
luisafernandadelmar,
Takk søta! Dere er så gode med meg, det gir meg absolutt eksta lyst til å være god :)
luisafernandadelmar.wordpress.com
luisafernandadelmar,
Tusen takk kjære Nina! Jeg blir så glad av alle de fine kommentarene deres, det gir meg en skikkelig energiboost!
luisafernandadelmar.wordpress.com
kristine_dilkestad,
Så utrolig flink du er!! :)
kristinefargerik.femelle.no