Snap snap

Jeg lovet et innlegg med fine folk å følge på Snapchat, og en trofast følger har selvsagt minnet meg på det. Elsker at noen passer på ♡ Min Snapchat deler jeg ikke fordi den bruker jeg egentlig mest privat og det vil jeg fortsette med, men jeg følger selv flere fine folk som har offentlig profil, og noen av disse vil jeg dele med dere. Utvalget denne gangen ser dere over, flere kommer senere. Jeg ser at det virkelig er flest damer på min liste (hvis man ser bort fra vennene mine, der er det ca fifty-fifty) og det vil jeg gjøre noe med. Kom gjerne med tips til gutter/menn som er verdt å følge på Snapchat!

👻 makingmagique

En fabelaktig dame fra USA som bor i Paris. En av mine favoritter bloggverden. Alt hun tar på blir liksom perfekt. Bildene hennes dere, alt hun fanger med linsen greier hun å forvandle til noe eventyrlig fint. Haleigh deler litt fra hennes liv i Paris, kule jobboppdrag for store kosmetikkgiganter, nydelige omgivelser og ikke minst hennes reiser.

👻 polliani

Fineste Janka som helt klar alltid har vært en stor inspirasjon. Bare på grunn av henne henger en sykt kul sak fra Stine Goya i skapet mitt, love it! På Snapchat deler hun stort og smått fra hverdagen. Ikke bare alt som er chic og fancy, men også en ærlig fremstilling av å være mor til to små. Rotete stue, lekre vesker, trøtte fjes, stå på vilje og herlig inspirasjon.

👻 marie_ullevolds

En av de kuleste, vakreste og morsomste! Jeg elsker alle snaps fra jobbhverdagen, familiekos, KOKOS (søt hund alert) og annet gøy. Denne dama er virkelig så fin, en gledesspreder av de sjeldne.

👻 celineaagaard

En av motenorges fresheste damer. Her blir vi tatt med på alt fra ferieturer, hverdagsglimt, kule shoots til moteuker her og der. Celine er så fin og profesjonell. Skal det være en tur backstage på moteuken i Milano? Ja da er dette damen å følge.

👻 sarastrand89

En annen stjerne i mine øyne, Sara er helt rå når det gjelder mote og design. En sann inspirasjon! I tillegg er hun en fantastisk fin og smilende dame. Sara deler koselig hverdagsglimt med de fine barna sine, turer i vakre omgivelser, freshe antrekk og annet fint.

👻 nordlandsfaggot

Den kuleste dama på radion. Jeg digger Silje Nordnes fra P3morgen. Radio, fjas på NRK-huset, fiskereality og masse annet snadder.

👻 icecubethegreat

Denne mannen, hva skal jeg si? Kanskje for spesielt interesserte, men jeg syns det er så underholdende til tider. En av de råeste typene, han har gitt oss bein hard attitude fra midten av åttitallet, og nå er gamlefar også på Snapchat. Haha, jeg digger det. Nettopp fordi det bærer virkelig preg av at det er en mann på langt over førti år som har oppdaget ny teknologi, og det er bare så koselig! Mest snaps fra events og awards, viser stolt fram sønnen som spilte han i filmen Straight Outta Compton og prater som e rå hiphoper uten unntak.

Jepp, det var et par av mine favoritter på Snapchat. Bildene er linket, så trykk for å komme til opphavet. Kom gjerne med dine favoritter!

Ha en fin fredag alle sammen ♡♡♡

PS: F for fredag er snart tilbake, har bare ikke kapasitet til det akkurat nå.

Liker

Kommentarer

Maria,
Enig med deg - jeg bruker helst snap til privat og legger sjelden opp på mystory lenger. Det er bare utvalgte som får snaps i ny og ne. 😊
www.mariakernan.com
LaMar
LaMar,
Jeg legger ut på mystory, men der har jeg jo veldig kontroll over hvem som ser det 😊
nouw.com/lamar
verozitas
verozitas,
Mange flinke snapere. Følger Celine, men ingen av de andre! Ellers legger jeg alltid ut på mystory,og glemmer å sende personal snaps, hehe!
nouw.com/verozitas
LaMar
LaMar,
Jeg legger også masse ut på mystory, jeg ser jo hvem som ser det uansett, ingen uvedkommende selv om jeg følger mange jeg ikke har et personlig vennskapsforhold til hehe 😊
nouw.com/lamar