De aller minste i vinterland

Contains affiliate links

Det er ingen hemmelighet at vi har en lang vinter her i Norge, og det kjenner både store og små. Å vite hva de aller minste trenger i de ulike årstidene er ikke alltid like lett å vite, spesielt ikke når man er foreldre for alle første gang. Man finner ut av det ved å surfe på nettet, prate med andre foreldre og lese ulike magasiner for de med barn. Jeg leser meg opp til hver eneste ting som om jeg skulle opp til eksamen. Og jeg tror ikke jeg har strøket enda, haha. Så da syns jeg det er fint å dele mine erfaringer, kanskje andre småbarnsforeldre kan dra nytte av det jeg har erfart og lært som mamma i 1,5 år. Det hadde i hvert fall gjort meg glad.

Tilbake til vinteren. Nå var vår lille A over et halvt år da vinteren kom, men han var fortsatt en baby (det skal han jo være for alltid for meg da) og trengte utstyr og klær som passet til den kalde årstiden. Han skulle jo være litt ute, både når vi trillet til og fra steder og når han sov i vognen sin. Det var viktig for meg at han skulle holde seg varm uten å koke over, ha det godt og behagelig om han ble båret, satt i bilstolen eller lå i vognen sin.

Myk merinoull ble vår beste venn, så skånsomt mot babyhud, det puster og er varmeregulerende, og ikke minst behagelig å bevege seg i. Vi valgte det både i yttertøy og tøyet under. Ikke for tykke luer i vognen er perfekt, de ligger så lunt i posen sin. Babyer må aldri bli for varme på hodet, det kan være farlig. Og en ulldress uten hette er perfekt for komforten i vognen. Ulltøfler til baby på føttene og myke små votter var også gull verdt. Vi valgte Voksi som vår poseleverandør, men det finnes mange andre gode vognposer som sikkert er like gode. I vognen har vi Voksi Urban med 100% ull i underdelen og dun og fjær i "dynen", super praktisk med glidelås på sidene. I bilstolen hadde vi Voksi Move når vi skulle et stykke, ellers hadde vi bare en ulldrakt over klærne. Så her er våre essentials til en baby i vinterland. Før pilen over for å komme direkte til produktet (affiliatelinks).

Inneholder affiliatelinks

Liker

Kommentarer

poppiesandprada
poppiesandprada,
Hehe - synes nesten det er litt trist å tenke på at jeg ikke har en liten baby lenger når jeg ser sånne kollager. Vogna bruker han jo aldri lenger, så jeg får ikke pakke han godt inni voksiposen hans igjen noen gang, og gå og trille på ham. Han er så stor og skal gå og løpe og klatre og hoppe overalt. 😊
nouw.com/poppiesandprada
anitafossberg
anitafossberg,
Såå mye fint! 😊 Har en liten nevø på 1 år, så får vel skjemme han bort litt, hihi..
nouw.com/anitafossberg
maylisee
maylisee,
SÅ mye fint 😃
nouw.com/maylisee
nyg.angela,
Utrolig flotte ting du hadde samlet! Den grønne luen var såå søt! Merinoull er en sikker vinner hos oss også! 😊
Ha en god kveld, fine deg!
www.norwegiancupcake.blogg.no
vl.blogg,
Så mange fine ting du har samlet! 😊
www.victorialouise.no
junehammeriversen,
Åååh, pingvinposen! 😃
juneiversen.com