2015 og musikken

Jeg måtte le da jeg sjekket hvordan musikkåret mitt har vært på Spotify. Det bærer preg over at jeg har blitt mamma for å si det mildt. Altså jeg mener, Thorbjørn Egner var mest spilte artist og barnemusikk var mest spilte sjanger, tett fulgt av Hip Hop, pjuh. Jeg hører mye musikk på andre plattformer og på B sin konto, så jeg vet ikke hvor representativt dette var, men det var bare morsomt å se. Sangen som ble mest spilt er Hodet Kaldt av Admiral P, og jeg liker den godt jeg, men dette har jo vært lille A sin favorittlåt store deler av året så ikke den en gang kan jeg ta æren for. Jeg overgir meg, min Spotify-konto styres av en annen liten hånd, men det gjør meg ingenting. Musikk er en så stor del av livet vårt. Både min kjære B og jeg har et lidenskapelig forhold til musikk så det er ikke rart at lille A har et stort hjerte for det han og. Og alle sangene vi har spilt, igjen og igjen, om det er hip hop, latin-amerikansk musikk, reggae eller Thorbjørn Egner, så har vi hatt det så utrolig gøy, og vi har skapt mange fine minner som vi kommer til å tenke tilbake på. Flere er også fanget opp på film, så da har vi noe å vise i konfirmasjonen og slikt, haha.

Og i morgen feires året som er gått og vi går inn i et nytt, jeg gleder meg sånn til å se hva det nye året har å by på. Jeg gleder meg til all musikken vi skal danse til i stuen. Håper dere har en fin oppladning til feiringen av 2015 og inngangen til 2016! 

Liker

Kommentarer

Maria,
Jeg hører utrolig lite på musikk. Fikk "diagnosen" (uten at det egentlig er en diagnose da) høysensitiv tidliger i år og det forklarer hvorfor jeg ikke liker for mye lyd rundt meg for lenge av gangen... Så det blir veldig lite musikk egentlig... Selv om jeg av og tilsynes det er koselig å sette på litt musikk - for jeg er ironisk nok veldig glad i det... Haha
www.mariakernan.com
ANGELA,
Åå, koselig når spillelisten også viser at man er blitt mamma. Det gjør den definetivt her også. Er jo så gøy å se hvor mye de små koser deg til musikken.
Håper du får en super feiring i morgen. GODT NYTTÅR fine deg!
norwegiancupcake.blogg.no