Idag var det sista dagen här i Åre! Ska bli skönt att komma hem till katten, men jag kommer saknar detta. Idag har det regnat i princip hela dagen! Var helt dyngsur när vi hade åkt klart. Idag åkte jag svart pist!! De va jättefint underlag i just den pisten så det gick prima! Efter ca halva backen var benen HELT slut!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I morse när jag vaknade var det snöstorm ute! Ett tag så man inte ens bilarna på parkeringen som stog 10 meter bort! Då tappade jag hoppet lite om att detta skulle bli en bra dag.

Men sedan försvann dimman och man kunde faktist se utsikten!

Sedan när vi väl åkte blev det solsken och man kände ba: yes! Livet är allt bra!
Detta är har varit den bästa dagen hittils i Åre! Det var massa nya snö i backarna och åkningen flöt på! Det tar några dagar in an man vänjer sig och har kontroll över skidorna. Jag kände att jag fick upp farten och åkte bättre än någonsin idag!

Vädret slår om så fort här! När vi hade kommit längre upp på fjället snöade och blåste det något otroligt! Nästan så att jag inte kunde stå stil. Kändes så konstigt att mina kompisar där hemma hade solksen och vår medans vi fick stå ut med snöstorm.

Likes

Comments

Idag gav vi oss ut i backen redan vid 9 tiden. Oj vad de blåste uppe på bergen! Nästan så man blåste omkull. Vi kom tillbaka till stugan vid 16. Då var jag heeelt slut och det är jag fortfarande! Man märker vetkligen att detta tar på kroppen. Sista åket ramlade jag för att benen bara böjde sig. Ska bli så skönt att sova!!

Likes

Comments

Vi kom fram vid 19.30 igårkväll. Det tog sammanlagt 13 timmar att åka hit! Seegt men så värt det! Idag har vi hyrt skidor, fixat liftkort och allt sånt där praktiskt!

Sedan åt vi lunch och gav oss ut i backarna! Det var lite knaggligt i början, men efter en liten stund hade man kläm på det! Oj vad stort det är här! Kändes som backarna aldrig tog slut. Nu brinner mitt ansikte, för jag har bränt mig och mina fötter värker. Sånt e livet :)) Hahah! Jag vet iallafall nån som kommer somna gott ikväll. Ser fram emot imorgon då vi ska åka ännu mer än idag!

Likes

Comments

Tjihoo! Nu är det lov och vår! Kan det bli härligare? Skoödagen gick fort! Fas tatt den var lång. Plus att matteprovet var lätt som en plätt! Allt har bara rullat på idag! Sånna dagar uppskattas! Nu är det bara att förbereda sig inför Åre. Ska bli skönt att komma hemifrån ett tag och bara tänka på annat!

Vacker morgon! #nofilter jag lovar.

Likes

Comments

Herregud vad trött jag är! Vi hade en 2 timmars lång håltimma förut. Men det var bra för då kunde jag plugga till matteprovet som är imon! Efter skolan gick jag mer Ebba, Cecilia och Erik och käkade pizza! Pizzan var jättegod, men det var dyrt! Dyrare än vad vi trodde :/
Hahah! Sedan gick vi raka vägen till Max och köpte lyxshake :') blev en aning mätt, men det var gott!


Sedan var det konsert på brewhouse. Vi var på den istället för att ha lektion igår eftermiddag. Det som uppträdde var duktiga! Och nu har jag ganska ont i mina öron😅

Likes

Comments

I slutet av detta årets sommar är det colour me rad i Götebrog! Colour me rad är ett 5 km-lopp där man på vägen springer bland färgbomber. Jag ska springa/ ta mig runt tillsammans med Denise, Danielle och Melissa! Är så tagga! Jag menar, kolla bara på bilderna 😍

Likes

Comments