Jag märker att bloggen bara växer och växer på den andra bloggen så jag har svårt att lämna den där. Att ge upp är lite starka ord, jag pausar, sen vet man aldrig.
Är ni sugna på att titta in och hälsa på trots att jag inte är en Nouw längre så finns jag på:

www.lamadre.se


Vem vet, jag kankse inte kan slita mig från Nouw heller och tittar in här då och då :)


Written by Diana- LaMadre.se

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag känner att jag börjar tappa suget att blogga här. På ett sätt vill jag fortsätta men på ett annat sätt känns det som att jag har större public, möjligheter på min andra blogg/portal.

Jag ville gärna haka på den här portalen, ville vara med #nouw30daychallenge men känner att jag inte vet om jag kan prestera? Det är knappast lätt att hålla igång en blogg, än mindre att hålla igång två bloggar. Nu var väl inte det meningen direkt, att ha två bloggar men vågar inte släppa taget om den andra. Flyttar jag över den så är det "kört" och så många läsare har jag inte här som jag har på www.lamadre.se 

Fasen, vad göra. ​

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Hello F R E D A G !!

Shit vad nice med fredag, med en sista dag på denna snabba vecka och sen få sova ut lite. Jag har ett sånt minus på mitt sömnkonto att jag smäller av. Längtar också till att få göra klar övervåningen, har alla garderober som ska flyttas. Ger upp mitt Walk-in-closet för att ta över den stora garderoben i sovrummet (från golv till tak och vägg till vägg) och sen ska det gamla walk-in-closet bli renodlat träningsrum.

Tänkte köra fredagslistan nu, sätta igång med lite jobb sen och sluta tidigt för att hämta barnen idag med.
Önskar er en fin fredag och helg.

fredagslista_lista_bloggare_blogg_alltforforaldrar_dianalamadre

♥ .. få kollegor på jobbet har gjort att det känts lite tråkigt att vara där.
♥ .. stormvindarna och snöstormen.. halva altanen flög bort och kunde knappt gå därute..
♥ .. att det är så svårt att hålla motivationen uppe, humöret har varit helt upp och ner och ibland vill jag bara strunta i allt och lägga mig ner som en 5åring och gråta, ge upp med allt
♥ .. fick dåliga besked ang hälsa men återkommer med om det längre fram

♥ .. nykänsla inom mycket i mitt liv just nu..
♥ .. att jag lyckades tänka på mig själv hela veckan, har mått så bra med det och skött kost och träning perfekt, noll stress
♥ .. härliga samarbeten på gång denna vecka men syns mer om några veckor
♥ .. jag håller mig frisk och kunnat träna varje dag hela veckan! yeay
♥ .. jag har haft bra kvalitetstid med barnen nästan varje dag, det känns mycket bra.

Vad har ni som är veckans bästa och sämsta? Något skoj ni vill dela med er?

lamadre_blogg_bloggare

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

snapchat_Influencer_blogg

Hello! Nya tag idag, det är torsdag och nu ger vi järnet denna torsdag eller vad säger ni?
Det är så lätt med torsdagen tycker jag, bara två dagar kvar till helg igen. Mentalinställning helt enkelt, se det positivt så blir det kanske lite enklare. Eller?

Jag har ju nämnt att vi gjort om lite på övervåningen, det bara kliar i händerna för att klicka hem saker, åka till Ikea, Mio, Länna möbler och andra härliga ställen. Vill se, vill känna, vill shoppa, vill förnya. Märks att vårnyheter har börjat komma ut nu eftersom de där pastellfärgerna lockar så hårt.
Januari är tyvärr den tuffaste månaden på året ekonomiskt och den här gången har även vi känt av det, så jag får lugna ner mig lite gällande shoppingen och vara noga med att komma på vad jag vill ha.

This post contains adlinks from AdviralKuddar / Ananas / Ljusstake / Sittpuff / Soffbord / Fåtölj

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Fitness & Hälsa

Okej igår skrev jag att jag skulle dra ner på kraven och bara blogga ca 3 inlägg/dagen - måndag-fredag. Det skulle innebära frukost, lunch och kväll. Men idag råkade jag visst dra ner på kraven totalt och glömde bort både frukostinlägget och lunchinlägget. 😁

Det sköna med dagen idag är att det är lugnt på jobbet, cheferna är borta och snön har lugnat sig. Det är verkligen vita vinterland där ute. Fint, mysigt men bara inneifrån. Barnen är så glada, taggade för snölek och snowboard åk. Mina fna.

Själv har jag bara en sak i huvudet, "välmående"
Jag vill bara fokusera på att må bra på alla plan som går. En av mina de saker jag vill börja med är att följa Livsstilspodden med grymma Sabrina Dufberg och fina My Martens. Ni måste lyssna, de är just på uppstart.

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Fitness & Hälsa

Idag mådde jag bra, hade energi trots svår natt och trötthet. Kom hem trots snökaos och lyckades ha energi för att köra ett lite hårdare cardiopass än vanligt. Det gav mig mycket mentalt. Lika snabbt dog det tyvärr, efter att ha öppnat ett brev som kom på posten. Lite svåra besked att tolka och jag väljer att inte skriva ut något fören jag vet vad de menar och vad det är. Men det tog ur andan ett tag och lämnade mig utan smile för resten av kvällen. Kämpar med att hålla masken inför familj här och nu, vill inte säga något till någon fören jag vet. Varför oroa andra i onödan.

Jag behöver dra ner lite på kraven på mig själv, behöver hinna med studierna, jobb och träning tillsammans med familjelivet. Så den här bloggen kommer att ha tre inlägg per dag bara.
Det blir måndag-fredags blogg med Frukost, lunch och kvälls inlägg. Det känns bra just nu för att hinna balansera allt annat i mitt liv. Hoppas ni är kvar ändå.

Kram finaste 🌷


Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Bloggliv

Att jobba som bloggare innebär också att ibland få otur att jobba med oseriösa företag. Vad gör man då? Jag tycker sånt är svårt, ska man blogga om företaget ändå men påpeka att man inte är nöjd och att man inte rekommenderar de? Fast då ger man ju ändå marknadsföring. Brukar man inte säga, "all reklam är bra reklam, även den dåliga.."

Men samtidigt tänker jag att det kanske är bättre att inte skriva nått om de alls, att inte nämna eller nått? Men då kanske man redan hintat om att man ska få göra något och sen då inte bloggar om det då blir det knas.

Det är svårt det där, att veta vad som är bäst. Vad skulle ni tycka var bäst? Att inte tipsa för att inte ge de marknadsföringen ändå. Eller skriva om det för att varna, även om det ger en gratis marknadsföring för de?


Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Buenos dias people!

Jag vaknar med nysningar, somnar med nysningar och sitter på jobbet med nysningar. Börjar bli lite orolig över att jag ska bli sjuk nu efter att ha vabbat min stora tjej några dagar. Idag blir det en sån där dag med massa C-vitaminer i alla former. Brus, tabletter, frukt och allt vad som finns. Ska förbi apoteket lite senare och köpa Echinacea som jag tror på lika mycket som katolikerna tror på Vatikanen.

Haha en sak jag har börjat göra för att undvika mitt lilla shoppingbehov som jag känner av vart enda sekund typ (går på "sluta-shoppa-rehab") är att jag börjat avregistrera mig på varje företag som mailar ut nyhetsbrev till mig, allt från Fyndiq till Ellos etc. För om jag börjar kolla så suktas jag och lurar mig själv till att "bara ta den där lilla för vi behöver ändå förnya den..."
Jag måste säga att det går bra än så länge.


Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Contains affiliate links

Usch jag kan inte påstå att jag mått bra den här dagen. Så jag försöker att rycka upp mig, försöker att tänka positivt och må bra. Men faktiskt inte, idag är det en dag som jag bara känner mig nere, allt är skit och på gränsen till deprimerad. Jag misstänker att det är rejält underskott med B-vitamin och jag hoppas också att det bara är det för det känns inte skoj att må som jag gör nu.

Vill inte le, vill inte skratta, vill helst bara vara själv och inte prata med någon. Är tung och trött i huvudet och vill bara sova. Känner mig inte utvilad från helgens bravader och tror det är det som spökar. En viss ångest från lördagens partaj, där tog nog också min B-vitamin i kroppen totalt slut vilket påverkar nervsystem och hela kitet. Så nu har jag klickat hem B-vitamin med MEGA mycket B-vitamin i. Hoppas det kommer SNART.

Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments

Lifestyle

Jag har insett att jag behöver träningspass om är kortare men som är mer intervall och intensiva för att få något utav passen. Jag finner inget lugnt och ro med att träna i 60 minuter med tanke på att jag har så svårt att bortprioritera saker i min vardag. Jag vill inte behöva välja bort något, måste ju jobba, måste ju vara med barnen och jag vill det dessutom. Jag är bloggare också och har även jobb där som väntar, jag har en man att umgås med och har en kost som måste skötas. Det är så mycket att jag inte förstår hur det ska gå ihop i en vardag med så få timmar. Jag jobbar dessutom 100% så bara där..

Det är lönesamtal i april tror jag. Jag vet inte om jag får vara med på den eftersom jag bara har jobbat i ett halvår. Men om jag får vara med så funderar jag på att förhandla mig fram till att behålla lönen jag har nu men gå ner i tid kanske 1 timme om dagen? Eller kanske till och med räcker med 30 minuter varje dag. Det gör mycket tro det eller ej.


Det här med att få ihop tiden, vardagen börjar bli ett ganska stort problem för många i samhället. Jag hör t.o.m min chef hur han vrider och vänder på tiderna för att hinna vara med barnen, stressa mindre och hinna med träning, matlagning, aktiviteter och allt vad det är.

Vad jag har kunnat göra hittills är att dra ner på träningspassen till 30-40 min. Kör direkt när jag kommer hem medan maken lagar middagen. Lagar ibland maten dagen innan för att ligga steget före. Matlådorna till jobb är redan klara för veckan sedan helgen. Kör mitt pass, äter middag och sen är det ledig tid fram till barnen ska sova. Med ledigtid menar jag lek, bus, mys, läsa och allt det där som barn tycker om. Men det är på rullande schema hela tiden och den där timmen från arbetsdagen skulle göra mycket stor skillnad i familjelivet/privatlivet.

Jag fortsätter kampen i vardagen, kampen om ett mer kvalitativt liv.


Written by Diana- LaMadre.se

Likes

Comments