Vi firade alla hjärtans dag igår istället

Hejsan kära ni!

Gud va det är skönt att vara tillbaks här igen, man förstår verkligen hur mycket man har saknat att få skriva här när man känner hur all stress och alla spänningar försvinner så fort man börjar skriva igen!

Idag är det ju alla hjärtans dag som ni kanske redan vet, och har ni råkat missa det så påminner jag er här och nu, det är alla hjärtans dag idag, ja eller den är snart slut, men det är ju en annan femma.
Idag har vi faktiskt inte gjort så mycket, jag har försökt plugga och annars har det bara varit lugnt och utan att vi typ lyft en fena. Men annat var det igår för då firade faktiskt vi vårt alla hjärtans dag. Vi kände nämligen att vi inte orkade med allt annat folk som skulle fira idag och valde därför, för att göra vår dag så bra som möjligt att fira den dagen innan och det blev helt perfekt. Vi började dagen med en liten försovning vid Jace vila, både Ted och jag somnade också och vaknade 10 minuter innan vi planerat att åka, vilket i slutänden inte gjorde någonting, cirka 30 minuter senare var vi ute i bilen på väg till Kalmar för en mysig halvdag där.

I Kalmar tog vi oss först till leksaksbutiken Paddington där Jace hade ett presentkort som han äntligen skulle få använda. Jag hade en tanke från början med presentkortet, men det funkade inte riktigt. Så vi bytte taktik helt och Jace fick helt själv välja vad han ville ha för sitt presentkort, det slutade med att han valde en nattlampa som såg ut som ett lejon och en polisbil i trä. Jag måste verkligen rekommendera Paddingtons butik i Kalmar, dem hade verkligen så mycket fina leksaker, supertrevlig personal och Jace verkligen älskade det där. Efter vi var klara där så gick vi bort till Tokiga Ture, en jättestor godisaffär som jag är ganska säker på att jag skrivit om och prisat förut. Under tiden som vi plockade hutlöst mycket godis satt Jace i vagnen och lekte med sin bil.
Sen var det äntligen dags för lite middag som vi åt på Mings Palace, det är verkligen den bästa kinarestaurangen i Kalmar och vi åker hellre dit än äter i Karlskrona. Dem har både god mat, stort utbud och till ett superbra pris. Buffe, med gratis påfyllning av läsk och mjukglass med friterad banan till efterrätt för 110 kr per vuxen på vardagar fram till kl 18 och 40 kr för barn under 3 år.

När vi hade ätit oss så där extremt mätta så att man egentligen bara ville gå och lägga sig så gick vi bort till baronen för att gå in på hm. Det kan verka tråkigt då vi har hm hemma, men dem har faktiskt väldigt olika utbud och vissa plagg som finns i Kalmar finns inte där hemma. Där gick vi mest omkring och tittade på alla kläder och avslutade med att köpa en t-shirt med dinosaurier på till Jace, som han var så förtjust i. Sen strosade vi runt en stund i väntan på att se om Sofie var hemma och kunde träffas en stund, vilket hon som tur väl var.
Så vår dag/kväll avslutade vi hemma hos Sofie med lite fika, bus och en massa prat innan vi körde hem och la oss.

Så så såg vårt firande ut, väldigt lugnt och mysigt tillsammans med dem jag älskar mest.
Vad som händer imorgon vet jag inte helt säkert än, men som det ser ut just nu lär det nog bli lite plugg iallafall, så får vi se vad dagen har att erbjuda utöver det.

  • Family

Gillar

Kommentarer