Våra julklappar

Det kanske inte är lika kul att se som Jace julklappar, men jag tänkte att kanske var någon som var lite nyfiken på vad vi fick i julklapp av våra nära och kära.

Så först tänkte jag visa upp mina julklappar och Teds och mina gemensamma paket.
Tillsammans fick vi köksformarna av min lillebror och noblessasken av fantastiska Dess och Benjamin. Jag har verkligen velat ha ett bättre kit med köksformar ett tag nu då vi bara har en storlek som i många fall är för liten för oss två och speciellt när vi nu är tre. Det är även bättre att ha några större om man ska bjuda på mat då det är så lite i våra formar så vi skulle ju tex aldrig kunna bjuda på lasagne om man ska bli mätt. Men men nog om det.

Av min fantastisk sambo fick jag hela säsong 6 av the walking dead, min absoluta favorit serie och även en mugg i TWD tema. Jag fick även den fina nordiska väsen målarboken där det är superfina bilder och fakta om våra nordiska väsen. Där kommer det nog sluta med att jag kopierar bilderna och målar då jag tycker den är så fantastiskt fin som den är!
Av min mormor och morfar fick jag pengar som ska gå till en ny soffa och av farmor och farfar fick jag en handduk, stickade sockor som matchar Jace och en toffifee med pengar i.
Sist men inte minst så fick jag två par jeansleggings och en brännare, ni vet en sån man använder till crème brule.

Här ser ni även Teds julklappar. Av min farmor och farfar fick han en handduk, av min mormor och morfar fick han ett kort som även det innehöll pengar till en ny soffa, av mina föräldrar fick han ett par nya jeans och av mig så fick han två tjocktröjor varav en hade han på sig när jag fotade allt och en t-shirt som även den användes under dagen när jag fotade.

Bland våra julklappar fanns ju även vår tvättmaskin som mina föräldrar köpte som julklapp till oss.

Även här vill jag lämna ett stort tack till alla våra nära och kära för alla dessa perfekta julklappar. Vi är så nöjda!
TACK!

Gillar