Vår lilla snögubbe

Ja för några veckor sedan kom ju faktiskt den första snön och valde att stanna så där en 5 dagar ungefär. Men under dessa 5 dagar så han ju faktiskt Jace få se och känna på sin första snö! Jag själv är inte så jätte förtjust i snön, speciellt eftersom man inte ser vart det är halt när snön ligger över. Vilket resulterar i att jag ofta halkar. Men sen Jace kom så är det faktiskt lite kul med snön, hans första snö, att kunna gå ut och leka i snön med honom, åka pulka etc etc. Men det allra roligaste var ju faktiskt att få se hur han skulle reagera på snön.

Så den andra dagen med snö så kände jag mig tvungen att faktiskt försöka få en bild på Jace i snön då man aldrig vet hur länge snön stannar och ifall det blir någon mer snö. Så jag ville ha en bild på Jace när han ser och känner på sin första snö. Jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tänkte mig, men det var iallafall inte det jag fick som jag trodde att jag skulle få. Jag trodde det skulle vara en ganska chockad och förundrad Jace som satt där i snön. Men nej det var en liten kille som lös upp i världens största leende som jag fick på bild. Han verkligen ÄLSKAR snön. Vilket faktiskt får mig att längta efter snön och att få gå ut och leka i snön med mitt lilla hjärta. Dock får den gärna vänta tills efter flytten så att man slipper oroa sig för att man ska halka!

Så här får ni se min älskade lille plutt i sin första snö med världens största leende. Vilket jag är väldigt glad för att han har då det blev så himla fina kort!

Gillar