Ullareds resan Del 1

Nu i helgen har vi tillsammans med mina föräldrar, lillebror och hans tjej haft en liten utflykt på väg till och i Ullared. Vi började våran Ullareds resa på fredagen när alla hade slutat sina jobb och skolan. Mamma, Ted, jag och Jace i en bil och Pappa, Jesper och Emma i en bil. Pappas bil lämnade av deras hund och körde sen och hämtade min bror och Emma, medan mamma och vi fortsatte resan för att sen möta upp pappa och dem i värnamo.
I vår bil hade vi väldigt kul, eller mamma och Ted hade väldigt kul då dem skrattade åt allt jag sa eftersom jag var så extremt täppt i näsan. Så varje gång jag sa något så skrattade dem. Efter ca 2 timmar i bilen så kom vi fram till värnamo där vi skulle stanna för att äta lite. För er som inte varit i värnamo så har dem en perfekt "rastplats" där dem har både mcdonals, max och burger king som kan äta på och här brukar vi stanna när vi ska till Ullared. Dock fick vi ju lite problem när vi kom dit då min lillebror inte ville äta på max som alla andra, men detta löste min mamma med att lova honom en glass om ha kunde gå med på att stanna och äta där. Vilket min lillebror nappade på direkt!

Efter att vi hade ätit åkte vi vidare för att hitta till det stället där vi hade bokat stuga, vilket inte gick speciellt bra. Vi hittade ju fram till staden dit vi skulle och fram till skolan. Men sen hittade vi inte vart stugorna låg. Det skulle ju ligga bakom skolan, men vi trodde ju aldrig att vi skulle behöva köra in precis bakom skolan och mellan skolbyggnaderna för att ta oss dit.
Väl framme så delade vi in rummen, vi tog ju självklart ett eget rum (för att försöka rädda alla från en sömnlös natt om Jace skulle ha svårt att sova och så), vilket egentligen hade kvittat då det ändå var superduper lyhört. Sov gjorde vi ganska dåligt då madrasserna var alldeles för tunna och våningssängarna var gjorda i järn vilket gjorde att det kändes igenom. Annars så var det en super fin stuga och hade det inte varit för de dåliga sängarna så hade jag gärna åkt dit igen.
Sen var det bara dags att göra sig iordning, ge Jace mat och gå och lägga sig eftersom vi skulle upp tidigt dagen efter.
(Natten har ni ju redan fått läsa om i lördagens inlägg)


Gillar