Tillbaks igen!

Hej igen!

Nu var det ett tag sen jag skrev något inlägg här, men ni ska veta att jag har tänkt på er och min älskade blogg nästan varje dag de senaste halvåret. För det är just så lång tid det har gått, ett halvår utan ett enda inlägg. Det blev helt enkelt för mycket där efter sommaren och efter det sen så har jag inte riktigt lyckats komma in i rutinen med att blogga igen. Så jag tänker att vi tar en liten snabb sammanfattning på de större händelserna som har hänt i vårt liv. För gud vad mycket som har hänt, speciellt med Jace!
Jag tänker även att ni ska få en liten förklaring till varför jag har varit borta.

Så först och främst så har vi den stora anledningen till mitt långa avbrott, vilket är att jag den 28 August började studera till förskollärare. De första månaderna satt jag verkligen varenda kväll med plugget och gjorde jag inte det så var jag med min familj. Bloggen hamnade längre och längre ner på rutinlistan och tillslut fick jag helt enkelt försöka acceptera att jag inte hinner med. Men nu har man börjat komma in i allt vad plugg heter och jag känner att jag nu äntligen kan få in mitt bloggande mellan allt.
Mer om hur det går i skolan och så tänker jag att jag skriver ett eget inlägg om, så jag tar det väl bara lite flyktigt här. Jag är nu inne på termin 2 av 7 och jag känner verkligen att jag har valt rätt inriktning i livet. Det är väldigt mycket jobb och många gånger vill man slita sitt hår, men jag känner ändå att det känns rätt.

Den andra anledning till mitt uppehåll var mitt mående, i början där var det väldigt jobbigt när jag började läsa. Det kändes inte som om jag hittade någon som riktigt förstod mig och som kom från min bakgrund i skolan. Jag hade det även lite jobbigt över lag med mitt mående med separationsångest från Jace, depressioner m.m. som gjorde det väldigt jobbigt. Som tur var efter några veckor så träffade jag några fantastiska tjejer, och speciellt Johanna. Hon är verkligen guld värd och vi fungerar verkligen så bra ihop!

Ja vad mer?! Ted och jag har det nog bättre än någonsin, självklart finns det ju grejer vi båda kan bli bättre på men jag mår inte så dåligt som jag gjorde innan längre. Och allt ändrades när jag slutade med p-pillerna. Vi kom fram till där någonstans under hösten att vi måste hitta en lösning då vår situation då blev ohållbar och jag kom fram till att vi provar att sluta med p-pillerna och se om det är hormonerna i dem som krånglar. Så jag slutade och wow, min energi var tillbaks, mitt huvud kändes lättare än det gjort på länge och jag kände äntligen känslor igen och var inte bara tjurig och höll mig borta från Ted. Det var som den gamla Victoria kom tillbaks och vi blev äntligen det där kärleksfulla paret igen. Så nu sitter vi fortfarande och funderar på vad för preventivmedel vi skulle kunna använda istället då p-piller inte funkar för mig och det är det jag egentligen tycker är smidigast. Så vårt förhållande är äntligen som vi vill att det ska vara, vilket gör oss till så mycket bättre föräldrar!

Och till den viktigaste och största punkten på hela listan, vad har hänt med JACE den senaste tiden?! Och jag vet inte vart jag ska börja.. Han har blivit så stor och gått från ett bebisutseende till småbarn, jag kan inte säga vad han väger och hur lång han är just nu för det vet jag faktiskt inte då det är ett tag sen vi var hos bvc. Men han har iallafall blivit jättestor. Han har storlek 5 i blöjor och 86 i kläder och har just nu en dille på Bamse som är den stora favoriten här hemma. Han pratar så otroligt mycket och lär sig fler och fler ord för varje dag som går, han sjunger även och "läser " ibland böcker för oss.
Om man skulle definiera ordet bokmal så skulle det vara Jace, jag har aldrig träffat ett barn som älskar böcker och att läsa så mycket som han gör. Han spenderar så mycket tid med sina böcker och älskar när vi läser, men även när vi sjunger vilket vi gör mycket då han gärna tar ton och vill att du ska följa med. Han är också väldigt aktiv, han klättrar, dansar, springer, kryper etc hela tiden och vill väldigt sällan sitta still. Han är ett riktigt litet energiknippe!
Han är även världens gosigaste och underbaraste lille kille, såå rolig och fantasifull. Dock är han väldigt svår att få med på bild, och han är så envis så hälften vore nog.
Här har vi ju bara en liten enkel beskrivning på min guldklimp, men jag skulle säkert kunna skriva mycket mycket mer.

Men jag tänker väl att ni får ställa en massa frågor här under om det är något ni undrar eller tycker att jag har glömt så får vi se om jag kommer in i rutin med ett inlägg om dagen eller ett par i veckan. Men ett som är säkert är att fler ska det iallafall bli!

  • Family

Gillar

Kommentarer