Snappel

Jag kan vara ganska snål, speciellt när det gäller mat, dryck, godis etc som man ska smaka för första gången. Ja sånt som helt enkelt kan smaka skit och där man kanske bara har slängt pengarna i sjön. Därför blev jag ganska positivt överraskad när vi hittade Snappels för enbart 10 kr styck för några månader sedan. Dem kostar ju annars runt en 27 kronor och ibland mer om man till exempel ska beställa en på café. Därför har det helt enkelt inte blivit så att jag har köpt någon för att prova då det som sagt inte är värt pengarna om det skulle smaka skit.
Men den där gången tänkte jag att jag skulle passa på att prova en då jag hade varit så otroligt nyfiken på dessa roliga drickor. Så jag köpte några smaker som lät/såg goda ut.

Jag blev faktiskt positivt överraskad då dem var helt okej goda. Självklart finns det ju de smakerna som är godare än andra men alla går ju faktiskt att dricka. Dock så kanske det inte är något för den som inte gillar skarpa och lite starkare smaker, men dem är verkligen goda ändå. Jag är nämligen en sån som inte vill ha så stark smak, så jag har faktiskt fuskat lie och blandat i extra vatten. Vilket är ett ganska smart tips om jag får säga det själv.
Det som är lite extra kul med just Snappel är att det i korken står en rolig och intressant fakta,såhär hemma samlas det korkar.


Jag tänkte iallafall att jag skulle lista de smakerna vi har testat så att ni får veta vilka vi tyckte var godast!

1. Ted: Mango
Victoria: Lemonade

2. Ted: Jordgubb/Kiwi
Victoria: Körsbär/hallon

3. Ted: Körsbär/Hallon
Victoria: Pink Lemonade

4. Ted: Pink Lemonade
Victoria: Mango

5. Ted: Lemonade
Victoria: Jordgubb/Kiwi

Här över har vi de 5 smakerna som vi än så länge har hittat här i lilla Karlskrona. Förhoppningsvis kommer någon av de andra smakerna hit senare, då det hade varit så otroligt kul att få smaka dem. Men även då jag tror att den med persika skulle kunna bli en favorit. Så hoppas hoppas!

Ej sponsrat inlägg

  • Tips!

Gillar

Kommentarer