Nästan barnfria

Hejsan kära ni! 🌺

Den senaste veckan har vi haft inskolning för vår lille kille och det har gått superbra. Han har från första stund kommit in i hur förskolan fungerar och varit glad, sprallig och nyfiken. Ja helt enkelt varit sitt underbara och charmiga lilla jag. Det är däremot mamman som inte alls varit nöjd. Jag känner mig inte alls redo för att lämna honom på förskolan, han är ju fortfarande min lilla bebis. Men oturligt nog har jag inget val då jag på måndag börjar plugga igen. Nej usch, och jag känner mig inte alls nöjd med att den gjorts på enbart en vecka då det uppstod problem med nästa vecka då han egentligen skulle haft sin andra vecka, som gjorde att vi fick köra på en super inskolning på enbart en vecka.

Så idag var Brays sista inskolning dag, och eftersom våra barn bara går 15h betyder det att Jace inte fick vara på förskolan. Han älskar ju sin förskola vilket gjorde att vi pratade ihop oss med min pappa när allt krånglade till sig så att han kunde ta Jace för att han inte skulle bli så ledsen när han inte fick stanna på förskola.

Detta gjorde att när vi lämnat lillebror och min pappa hämtat Jace så blev vi helt barnfria  i några timmar. Jag passade på att handla och sen tog vi tag i att kolla över vårt nya sovrum och försöka prata ihop oss om hur vi ska lägga upp lägenheten så att den blir som vi vill. Vi tycker det är så svårt att hitta något som vi trivs med och som inte förstörs av barnen, då vi inte vill begränsa dem i deras lek här hemma.

Vid halv 2 hämtade vi Bray och har sen dess varit nästan barnfria då Jace sover hos mina föräldrar i natt. Oturligt nog trappas ju tempot av lite så fort barnen kommer hem då dem alltid vill vara där vi är vilket resulterar i att vi blir en som plockar istället för två då någon tar barnen istället. Så när vår minsting kom hem tog Ted honom och jag tog mig ut till köket där jag städade, rörde ihop en tårtbotten och bakade pizza till middag.

Lagom tills när pizzan var klar var det dags att lägga mini här hemma, han hade fått annan mat då jag märkte att det skulle ta för lång tid att få färdigt pizzan. Så vi bestämde oss för att lägga honom först för att få äta i lugn och ro tillsammans. Oturligt nog ville han verkligen inte sova och vi blev tyvärr fast i barnens rum längre än förväntat. Men när han väl somnade så tog vi chansen och åt lite och har sedan mest tagit det lugnt med enbart lite tvättning och småplock i sovrummet mellan varven.

Så nu väntar bara sängen innan den här dagen är över här hemma och vår stora kille kommer hem imorgon.

Bild på vår lille solstråle 😍 Älskade lille kille vad vi älskar dig 😍

Gillar

Kommentarer