Long time no see

Hejsan kĂ€ra ni! đŸŒș

Nu var det ett tag sen jag skrev hÀr, eller rÀttare sagt ganska lÀngesen jag skrev nÄgot hÀr. Det senaste jag skrev var nog nÀr jag började att presentera vÄr lille kille som dÄ bara var ca 2 mÄnader.
Nu dÀremot har han redan lyckats att förgylla vÄra liv i nÀstan ett Är. Kan ni tÀnka er det, att i nÀsta vecka fyller min minsting, min lilla bebis hela 1 Är, vilket Àr helt sjukt!

Jag saknar verkligen att fÄ skriva av mig hÀr, men tanke blir sÄ sÀllan till handling nÀr det gÀller sÄnt som jag vill göra i jÀmförelse med sÄnt jag kÀnner att jag behöver göra.
Men nu gör vi ett försök igen, med förhoppningen att jag faktiskt ska komma igÄng igen. Sen fÄr vi vÀl se hur det gÄr, dÄ jag börjar plugga igen nÀsta vecka.

Men vi ger det ett försök och hoppas pÄ att det kommer upp nÄgot intressant inlÀgg iaf! För det hÀnder faktiskt lite intressanta saker för mig just nu, eller iallafall tycker jag att det Àr intressant!

Men nu ska jag fortsÀtta med ett av mina projekt och sÄ fÄr vi hoppas att jag inte skjuter upp att berÀtta om det, igen...

Gillar

Kommentarer