Julklappsregn till Jace

Jag tänkte att ni äntligen skulle få se alla fina julklappar som vår älskade lille kille fick under julafton. Han fick ju så himla mycket fint och vi är verkligen så tacksamma för allt. Så tack tack tack för alla fantastiska julklappar som både Jace och vi fick.

Under julaftonen så hamnade Jace verkligen i ett regn av julklappar som ledde till att han satt omringad av alla sina paket som ni ser på bilden. Vi har valt att skämma bort honom lite i år med lite extra paket, dock mycket nödvändigt som kläder och lärorikt som böcker och pussel, men även lite roligheter med. Så ha har fått lite av allt, vi har blandat nytta med nöje.

Nu är det säkert någon som resonerar att det är väl onödigt att skämma bort honom i år när han inte kommer komma ihåg något. Jag däremot tänker tvärtom, att det är bättre att skämma bort honom i år när han inte kommer ihåg något än att sätta en nivå som man sen kanske inte klarar av att hålla eller som gör honom otacksam. Så nästa år blir det nog annorlunda.

Här över ser ni allt som Jace fick av oss, förutom babblarna filmen som åkte med i farten när jag ställde upp allt. Den fick han nämligen av sin mormor och morfar.

Denna söta dressen fick Jace av min mormor och morfar. Den är nog egentligen för tjejer, eftersom det är ett hårband med. Men utan hårbandet så tycker jag att den passar perfekt till en kille med.

Detta fick Jace av min farmor och farfar. Strumporna har farmor stickat själv, är dem inte superfina!

Av Jace kära morbror fick han den fantastiska svarta Twistshakeflaskan 😍 I´m so in love!

Här över är Jace alla superfina presenter från hans mormor och morfar.

Sist men inte minst så har vi Jace julklappar från Dess och Benjamin. Han kommer verkligen att älska att ha sin egna "bil"!

Tack ännu en gång för alla fina paket. Det han än så länge har fått leka med eller som vi har använt älskar han. Dock kommer det ju dröja ett tag innan han kan ha kläderna då dem är i storlek 74. Men om några månader så ska han få busa runt i dem!

Gillar