Jag kommer med solsken

Hej kära ni! ❤

Wow vilket fantastiskt väder vi har haft här i lilla karlskrona idag. Det har varit en härlig värme med en massa solsken hela dagen, vilket verkligen har behövts efter denna dystra, kalla och stormiga sommaren som vi haft hittills. För här nere har detverkligen inte varitnågon supersommar där man vill ligga på stranden vatje dag. Nej tvärtom faktiskt, man har hellre hållit sig inne då det har varit så kallt och framförallt blåsigt. Vilket verkligen inte är optimalt väder för en liten 1 åring som vill bada. Det blir ju nämligen alldeles för kallt för honom när det blåser, eftersom han måste vara på det grunda och därför oftast står med mer än halva kroppen över vattnet.

Så med detta härliga vädret har vi passat på att verkligen ta vara på solen idag. På förmiddagen var vi ute i lekparken här hemma och gick in när det var dags för lite lunch och vila. Sen höll vi oss inne tills det var dags för att äta middag, det skulle nämligen ta 1 timme att tillaga så det var ingen ide att gå ut när Jace vaknade vid 14. Vi tog dock tillfället i akt och packade ihop oss eftermiddagen och drog iväg till stranden. Vi tog en härlig promenad dit, Jace busade loss i vattnet, blev lite små kär i ett av de äldre barnen och fick gå upp när han skakade som ett asplöv. Efter det satt vi bara och gosade ett tag innan vi gick bort till lekparken för att invänta mormor och morfar.
Jace gungade, klättrade och åkte rutschkana flera gånger om innan det tillslut blev dags för mormor och morfar att åka och dags för oss att gå hem. Som ni kanske förstår så somnade nästan Jace direkt när vi började gå och fortsatte att sova även när vi la honom i sin säng.

Så vår dag har varit otroligt mysig och bra och vi avslutade den framför ett par avsnitt av Förhäxad.
Och förutom allt det som hänt idag så fyller även min underbara och helt fantastiska pappa 50 år idag!
Så ett stort grattis min älskade pappa, vad skulle jag göra utan dig?
Vi älskar dig!❤

Gillar

Kommentarer

sillyme
sillyme,
Mysigt att få bada! Det har inte vi kunnat gjort ännu. 😕
nouw.com/sillyme
Lalune
Lalune,
Ja det är verkligen så mysigt 😍 usch va tråkigt 😞
nouw.com/lalune